Ο συνδυασμός Νέας Σελήνης - Ηλιακής Έκλειψης που δίνει φαντασμαγορική αίγλη στην ατμόσφαιρα!

Τι φέρνει σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο αυτός ο συνδυασμός;

Ο συνδυασμός Νέας Σελήνης - Ηλιακής Έκλειψης που δίνει φαντασμαγορική αίγλη στην ατμόσφαιρα!

Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την έκλειψη που γίνεται στις 21 του μηνός στο ζώδιο του Λέοντα –και μάλιστα στην τελευταία μοίρα– θα δώσει μια «φαντασμαγορική» αίγλη στην ατμόσφαιρα και θα απαιτήσει σχεδόν από όλους και κυρίως όσους εμπλέκονται με το συγκεκριμένο ζώδιο να βρίσκονται στην πρωταγωνιστική σκηνή.

Σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, η συγχώρηση και η έλλειψη μνησικακίας θα βοηθήσουν το κέντρο της καρδιάς να κάνει νέες διαδρομές με στόχο την αγάπη και τη μεγαλοσύνη.

Επειδή το φαινόμενο της έκλειψης θα συνοδεύεται από τον εκκεντρικό και απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό, θα υπάρχει μια έξτρα επίδραση που θα ανατρέψει οτιδήποτε αρρωστημένο και μη αληθινό. Ένα νέο ξεκίνημα με επίκεντρο την αλήθεια και την πρωτοπορία θα δώσει το στίγμα μιας νέας εποχής.

Είναι πιθανό να δούμε το τέλος μιας μοναρχίας και την αρχή ενός νέου καθεστώτος που θα στηρίζεται περισσότερο στην πρόοδο και την πρωτοπορία. Μπορεί επίσης να αναδειχθεί μια νέα κατάσταση η οποία θα αναγκάσει πολλούς θεσμούς να λειτουργήσουν πάνω σε πανάρχαιες αξίες, που θα χαρακτηρίζονται από βασιλικές συμπεριφορές πολύ μεγαλόψυχες και ιδιαίτερες.

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη επηρεάζει πρωτίστως τους Λέοντες που είναι γεννημένα προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου και ακολουθούν Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved