Η τρομοκρατική επίθεση στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Μισή ώρα μετά την έλευση του 2011, μια βομβιστική επίθεση σε εκκλησία Κοπτών σε προάστιο της Αλεξάνδρειας
Παπασταύρου Λίντα
Η τρομοκρατική επίθεση στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

από τον Urania lab


Μισή ώρα μετά την έλευση του 2011, μια βομβιστική επίθεση σε εκκλησία Κοπτών σε προάστιο της Αλεξάνδρειας ήλθε να μας δείξει το άγριο πρόσωπο της τρομοκρατίας, που δεν σέβεται ούτε γιορτές ούτε τους απλούς ανθρώπους που εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

oroskopio_ekrixis2

Από το ωροσκόπιο της επίθεσης παρατηρούμε ότι οι πλανήτες Κρόνος και Άρης βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους, σχηματίζοντας μάλιστα ένα τετράγωνο, που στην πολιτική αστρολογία το ερμηνεύουμε σαν εκείνες τις πολεμικές ενέργειες οι οποίες γίνονται κάτω από πολιτικούς περιορισμούς, με σκοπό να διεκδικήσουν κάτι από άλλους.

Πολλά χρόνια οι Κόπτες παραπονιούνται ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει μέτρα για την προστασία τους από τους Σουνίτες Μουσουλμάνους. Οι Κόπτες είναι χριστιανοί και βέβαια είναι ακίδα στο μάτι των Μουσουλμάνων, για καθαρά πολιτικούς λόγους. Άλλωστε και το τετράγωνο του Κρόνου με το Μεσουράνημα μας δείχνει ότι η ενέργεια αυτή έγινε για την αλλαγή του Χόσνι Μουμπάρακ, του Αιγύπτιου προέδρου, που δεν είναι αγαπητός και έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Ας δούμε και την επίθεση με την ματιά της Αστρο-χαρτο-γραφίας
ALEXANDIA

Το τετράγωνο του Κρόνου περνά ακριβώς πάνω από την Αλεξάνδρεια, που μας δείχνει ότι το κτύπημα έγινε για να πέσει η κυβέρνηση και από κοντά έχουμε και τις γραμμές του Κρόνου και του Άρη που ενισχύουν την εκρηκτική κατάσταση στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, που τελικά έγινε τρομοκρατική επίθεση. Οι παρανατέλλουσες γραμμές των πλανητών Ηλίου-Δία, Ηλίου-Ουρανού και Κρόνου-Πλούτωνα μας δείχνουν τις προθέσεις των τρομοκρατών που είναι οι ακόλουθες

1-Το θρησκευτικό κατεστημένο της Αιγύπτου, που είναι δεμένο στο άρμα εξουσίας θέλει να επιβάλει τους δικούς του όρους και όσο αυτοί δεν γίνονται δεκτοί θα είναι σε διαρκή πόλεμο με την εξουσία. Αυτή είναι η ερμηνεία των παρανατελλουσών γραμμών των πλανητών Ηλίου-Δία.

2- Τρομοκρατικές ενέργειες για την ανατροπή του πολιτικού αρχηγού, με παράλληλες κοινωνικές αναστατώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει μια διαμόρφωση της κοινής γνώμης για άμεσες λύσεις. Αυτή είναι η ερμηνεία των παρανατελλουσών γραμμών των πλανητών Ηλίου-Ουρανού.

3-Η τρομοκρατικές επιθέσεις είναι το πρόσχημα για την λήψη μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, και αυτής της θρησκευτικής, μέσα από κανάλια που δύσκολα μπορεί κάποιος να ελέγχει, με την συμμετοχή παρακρατικών οργανώσεων. Αυτή είναι η ερμηνεία των παρανατελλουσών γραμμών των πλανητών Κρόνου-Πλούτωνα.

Οι παρανατέλλουσες γραμμές των πλανητών Ηλίου-Δία, Ηλίου-Ουρανού και Κρόνου-Πλούτωνα βρίσκονται προς τα νότια της Αιγύπτου, που είναι και πιθανόν και το άντρο των τρομοκρατών.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved