Το μακελειό στο Μάντσεστερ: Ποιος πλανήτης οπλίζει τους τρομοκράτες;

Αίμα αθώων

Το μακελειό στο Μάντσεστερ: Ποιος πλανήτης οπλίζει τους τρομοκράτες;

Πρώτα το Παρίσι, ύστερα οι Βρυξέλλες, η Νίκαια και τώρα το Μάντσεστερ

Τυφλή οργή, ασύμμετρη φρίκη
Άνθρωποι που δεν υπολογίζουν την ζωή τους, προκειμένου να καταφέρουν ένα «τυφλό» κτύπημα εναντίον αμάχων. Λένε πως έτσι «ισοφαρίζουν» την φρίκη που έζησαν και ζουν οι δικοί τους άμαχοι στην Μέση Ανατολή αλλά ιστορικά έχει αποδειχθεί πώς μια τέτοια αλυσίδα τρόμου δεν θίγει ούτε τις παρωνυχίδες των πραγματικών ενόχων. Ίσα-ίσα που τους βοηθά να ενισχύσουν τις εξουσίες τους στο όνομα της ασφάλειας.

Μα τι είναι αυτό τελικά που κάνει τους μοναχικούς δράστες τόσο αδίστακτους;

Όχι βέβαια, δεν είναι το ηλιακό τους ζώδιο.

Ο Salman Abedi που σκόρπισε τον τρόμο στις καρδιές των παιδιών ήταν Αιγόκερως (31/12/1994).
Ο Ibrahim El Bakraoui (9/10/1986) και ο Najm al-‘Ashrāwī (18/5/1991), που ανατινάχτηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ήταν αντίστοιχα Ζυγός και Ταύρος
Κι ο Salah Abdeslam (15/9/1989), που με τους συνεργούς του αιματοκύλισε το Παρίσι, είναι Παρθένος

Παίρνοντας ένα μικρό δείγμα από τους θλιβερούς πρωταγωνιστές του τρόμου σε Ευρωπαϊκό έδαφος, δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί στο ότι όλοι τους ανήκουν στην γενιά με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό (1984-1996).
Φαίνεται πως αυτός είναι που δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν απόλυτες πρακτικές τρόμου.

Όχι όμως μόνος του.
Και στους τέσσερις γενέθλιους χάρτες ξεχωρίζει ο Άρης, κάτι μάλλον αναμενόμενο αλλά έχει αξία να δούμε ποιες είναι οι «κακές πλανητικές παρέες» που κάνει, γιατί κι εδώ το ζώδιό του δεν φαίνεται να παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Το μυαλό σας σίγουρα θα πάει στον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αφού αυτοί «ειδικεύονται» σε ακραίες πρακτικές. Και ναι, έχουν αναμφισβήτητα την συμμετοχή τους, είτε με τετράγωνα, είτε με αντιθέσεις αλλά ο καταλυτικός παράγοντας που κάνει όλο αυτό το μείγμα τρομακτικό, δίνοντάς του συνάμα μια κοινωνικοπολιτική διάσταση είναι η Δήμητρα.
Σας έχω ξαναγράψει για τον ρόλο που διαδραματίζει η Δήμητρα στην πολιτική κι ότι στην περίπτωση καταστροφών η συμμετοχή της σε «κακόβουλους» πλανητικούς σχηματισμούς πολλαπλασιάζει τον αριθμό των θυμάτων, μα εδώ φαίνεται τι μπορεί να συμβεί και σε προσωπικό επίπεδο, όταν τα πράγματα λειτουργούν πέρα από την λογική.

Η επαφή της με τον Άρη, ενισχύει τις ακτιβιστικές πρακτικές και τις παραβατικές ενέργειες. Με τον Ουρανό, γίνεται ακόμη πιο προκλητική και ξεπερνά τα όρια, ενώ με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε οργανώσεις που ζουν στην παρανομία και απεργάζονται σκοτεινά σχέδια.

Επιπλέον, όσον αφορά στον ίδιο τον Άρη δεν είναι τυχαίο το ότι και στις τρεις περιπτώσεις βομβιστών αυτοκτονίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ή ίδια η φύση της επίθεσης και ο αυτοκτονικός χαρακτήρας της εντάσσονται πλήρως στις Πλουτώνιες πρακτικές.

Ο Salah Abdeslam, που... απέτυχε να σκοτωθεί στο όνομα της πίστης του και πλέον δικάζεται, έχει «απλά» ένα ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη, τον Ουρανό και την Δήμητρα.

Αυτές είναι λοιπόν οι αστρολογικές προδιαγραφές ενός τρομοκράτη, που για τους δικούς του είναι ήρωας –μην το ξεχνάμε αυτό- αλλά μην φανταστείτε ότι παράγονται πάντα τα ίδια αποτελέσματα σε ένα γενέθλιο χάρτη. Αν ψάξετε γύρω σας θα βρείτε αρκετά νέα παιδιά που έχουν γεννηθεί με ανάλογες πλανητικές όψεις, ίσως μάλιστα να ανήκουν και στην «καταραμένη» γενιά με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό. Έχουν όμως μια τέτοια καλλιέργεια και κουλτούρα που δεν τους επιτρέπει να προσχωρήσουν στην λεγεώνα του τρόμου. Επιπλέον ίσως να είναι οι καταλληλότεροι για να κατανοήσουν το πρόβλημα και να δώσουν λύσεις που θα σπάσουν αυτήν την φρικιαστική αλυσίδα.

Πάτησε εδώ για να δεις τι όψεις σχηματίζουν ο Άρης, η Αφροδίτη και οι άλλοι πλανήτες στο δικό σου προσωπικό ωροσκόπιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved