Ένας γάμος, λίγο γιασεμί και μια… μαύρη γάτα!

Αν δεις ένα -αντικειμενικά- καλό όνειρο, τότε θα σου συμβεί ακριβώς το αντίθετο;

Ένας γάμος, λίγο γιασεμί και μια… μαύρη γάτα!

Μια συνάδελφος μου είχε πει κάποτε ότι αν δεις ένα -αντικειμενικά- καλό όνειρο, τότε θα σου συμβεί ακριβώς το αντίθετο! Όταν, λοιπόν, το περασμένο Σάββατο είδα στον ύπνο μου ότι παντρεύομαι (ναι, θέλω να γίνει κι αυτό κάποια στιγμή), αναστατώθηκα. Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στα χειρότερα. Το όνειρο που είδα ήταν πολύ έντονο και αυτό με έκανε να ταραχθώ ακόμη περισσότερο. Αποφάσισα, όμως, να πάρω την κατάσταση στα... χέρια μου. Τι έκανα; Έφτιαξα έναν καφέ, πήρα το laptop μου αγκαλιά και συμβουλεύτηκα τον ονειροκρίτη.

Όπου γάμος και... χαρά;
Τι σημαίνει, τελικά, ο γάμος; Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη του Astrology.gr, αν μια ελεύθερη κοπέλα ονειρευτεί ότι παντρεύεται στα κρυφά ή ανεπίσημα, θα έχει κακή εξέλιξη στις ερωτικές της υποθέσεις. Ευτυχώς, όμως, εγώ είμαι ανύπαντρη και είδα ότι παντρεύομαι σε Εκκλησία. Τα νέα τα δικά μου ήταν καλά διότι, αν είσαι ανύπαντρος και δεις ότι παντρεύεσαι, θα έχεις τιμές και εκτίμηση σε δουλειά και οικογένεια. Η αλήθεια είναι πως ένα βάρος μου έφυγε, όταν διάβασα τις προτάσεις αυτές!

oneiro

Τι νέα ψιψίνα;
Όλα όμορφα μέχρι εδώ. Το όνειρο δεν είχε, όμως, μόνο γάμο, αλλά και μια μαύρη γάτα. Ναι, την ώρα της τελετής μια γατούλα ήρθε στα πόδια μου και άρχισε να παίζει με το νυφικό μου. Δεν νομίζω ότι είμαι παράλογη που τρόμαξα όταν το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου θυμήθηκα τη μαύρη γάτα, το σύμβολο της... γρουσουζιάς (ναι, δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιες προκαταλήψεις που σχετίζονται με το ομολογουμένως αξιαγάπητο αυτό ζώο).
Ο ονειροκρίτης μου αποκάλυψε πως αν δεις στον ύπνο σου μαύρη γάτα να διασχίζει το δρόμο και μάλιστα σταυροδρόμι, τότε αυτό θεωρείται... κακό σημάδι. Δρόμο δεν είδα, οπότε εύχομαι η μαύρη γατούλα να μην «μετρήσει».

gata

Κάτι για να γλυκαθούμε...
Για να ξεπεράσω, το σοκ της μαύρης γάτας, έψαξα να βρω τι σημαίνει το γλυκό που είδα ότι μου προσφέρουν στο όνειρό μου και το οποίο (ευτυχώς) δεν έφαγα! Γιατί ευτυχώς; Διότι κατά τον ονειροκρίτη, αν σου προσφέρουν γλυκό και δεν το φας, θα γλυτώσεις από στενοχώριες!

Το γιασεμί στην πόρτα μου!
Επειδή ήθελα να μάθω τα πάντα για το όνειρο που είδα, έψαξα μέχρι και για το... γιασεμί το οποίο μου έδωσε «γαμπρός»! Και ναι, ο ονειροκρίτης είχε ολόκληρη ανάλυση και για το γιασεμί! «Αν σου προσφέρουν γιασεμιά, θα κάνεις ή θα δεχτείς ερωτική πρόταση από κάποιο άτομο που επιθυμούσες», διάβασα στον ονειροκρίτη και τρελάθηκα από τη χαρά μου.

giasemi 1

Όλα με το γάντι!
Τα όμορφα γαντάκια που είδα ότι φορούσα στον «γάμο» ήταν η τελική... επιβεβαίωση ότι το όνειρο που είδα ήταν καλό! Μάθε κι εσύ ότι αν είσαι ανύπαντρη και δεις στον ύπνο σου ότι φοράς καινούρια γάντια, θα κάνεις καλό γάμο!

Όλα καλά μέχρι εδώ, αν και εύχομαι να μην είχα ονειρευτεί ποτέ τη μαύρη γάτα και φυσικά, να βρω σύντομα τον... γαμπρό! Μέχρι τότε, σας εύχομαι όνειρα γλυκά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved