Τι λένε τα άστρα για τους… εξωγήινους;

Πότε θα μπορούσε να υπάρξει μια «επίσημη» επαφή με όντα από άλλους κόσμους;

Τι λένε τα άστρα για τους… εξωγήινους;

Η πρόσφατη ανακοίνωση της NASA για τον εντοπισμό επτά υποψήφιων «αδελφών» της Γης σε απόσταση 39 ετών φωτός από το ηλιακό μας σύστημα, έθρεψε τις πεποιθήσεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και βέβαια ανανέωσε την διαδεδομένη σε κάποιους κύκλους πίστη ότι μας έχουν επισκεφτεί όντα από άλλους γαλαξίες, ίσως μάλιστα να ζουν ήδη... ανάμεσά μας!

Και η σύγχρονη «μυθολογία» για στενές επαφές «τρίτου τύπου» δεν είναι μόνον ένα Χολιγουντιανό σενάριο. Αμφιλεγόμενες υποθέσεις, που καλύπτονται από πυκνό μυστήριο, όπως αυτή του Roswell, συντηρούν εδώ και χρόνια την πίστη ότι οι κυβερνήσεις και ο στρατός -ειδικά στις ΗΠΑ- αποκρύπτουν στοιχεία όχι μόνον για την εμφάνιση ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), αλλά ακόμη και για απαγωγές ατόμων, ίσως και για επαφές υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε γήινους ιθύνοντες και εξωγήινους επισκέπτες.

Στις αρχές Ιουλίου του 1947 υπήρξαν κάποια «περίεργα» ευρήματα σε ένα ράντσο στο Roswell του New Mexico. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή επρόκειτο για τα συντρίμμια ενός μετεωρολογικού μπαλονιού και οι αρχικές καταθέσεις μαρτύρων περί «ενός εξωγήινου σκάφους» δεν είχαν συνέχεια, παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε. Μάλιστα, ο Ελβετός ψυχίατρος, Carl Jung, διατύπωσε την άποψη ότι οι θεάσεις ΑΤΙΑ ήταν ένα είδος «μαζικής υστερίας» που προέκυψε από την ανάγκη αναζήτησης «σωτήρων» μετά τον καταστροφικό Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ύστερα όμως από αρκετά χρόνια (το 1978) η υπόθεση ανακινήθηκε με αφορμή κι αιτία ένα φιλμ που έδειχνε νεκροψία σε εξωγήινο, που σύμφωνα με τους θιασώτες του είδους βρέθηκε στα συντρίμμια του συγκεκριμένου ΑΤΙΑ! Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι υπήρξε κι ένας ζωντανός εξωγήινος που ανακρίθηκε εξονυχιστικά από τον στρατό και την CIA.
Και ανεξάρτητα με το ότι έχουν δοθεί διάφορες «λογικές» απαντήσεις για το συμβάν, αυτό αρκούσε για να θεριέψει την φιλολογία περί εξωγήινων αλλά και για την έντεχνη συγκάλυψη από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες οποιασδήποτε σχετικής αναφοράς ή μαρτυρίας.

Κι από τότε έχουν δει το φως της δημοσιότητας μια πληθώρα από μαρτυρίες, από «αξιόπιστες» μέχρι εξαιρετικά... ευφάνταστες!
Οι επανειλημμένες διαψεύσεις βέβαια από τις επίσημες αρχές δεν έπειθαν κανέναν από τους «σκληροπυρηνικούς» υπερασπιστές μιας θεωρίας, που σε κάποιες περιπτώσεις πήρε την μορφή θρησκευτικής πίστης.

Ύστερα μάλιστα από αναμφισβήτητες εμφανίσεις ΑΤΙΑ, με πλήθος μαρτύρων, στον ουρανό μεγάλων πόλεων, όπως η Μαδρίτη άρχισαν πλέον να διατυπώνονται και άλλες «εναλλακτικές» θεωρίες περί κατόχων μιας άγνωστης τεχνολογίας που δεν έρχονται από το μακρινό Διάστημα αλλά κατοικοεδρεύουν στην Γη, είτε πρόκειται για «εσωγήινους», είτε για στρατιωτικούς που εφαρμόζουν «προχωρημένες», όσο και άγνωστες στο ευρύ κοινό επιστημονικές ανακαλύψεις.

Τα ΑΤΙΑ λοιπόν υπάρχουν με το «μυστικό» τους όμως να παραμένει καλά κρυμμένο. Κι αν τελικά οι εξωγήινοι υπάρχουν, είναι «καλοί» ή «κακοί»; Μας παρακολουθούν «προηγμένα» όντα χωρίς να παρεμβαίνουν; Πρόσφατα η Hillary Clinton μας... έταξε αποκαλύψεις για το θέμα αλλά η μη εκλογή της τις ακύρωσε. Σύμπτωση με νόημα;

Για να έρθουμε όμως στα δικά μας, τα αστρολογικά δηλαδή, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα «ταυτοποίηση», που μας δίνει ένα μέτρο για το πότε θα μπορούσε να βρεθεί σε έξαρση μια εμφάνιση ΑΤΙΑ, ίσως και κάτι πολύ περισσότερο, όπως μια... επίσημη χειραψία με εξωγήινο!

Το ενδεχόμενο αυτό δεν δείχνει και τόσο μακρινό, αφού η λειτουργικότητα δύο ζωδιακών αξόνων (Κριός-Ζυγός και Δίδυμοι-Τοξότης) σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετεί αυτές τις εξελίξεις στο χρονικό διάστημα από το 2027 έως το 2034.

Υπάρχει βέβαια και το... σήμερα, με τον Ουρανό στον Κριό να επιφυλάσσεται για μια σειρά νέων αποκαλύψεων μέσα στο 2017 και το 2018.

Πολλά περισσότερα όμως για την εξωγήινη ζωή αλλά και τα διαπλανητικά ταξίδια του μέλλοντός μας, θα δείτε και θα ακούσετε στην εκπομπή «Τι είδε ο Μάγος», που θα προβληθεί στις 18 Μαρτίου.







©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved