Τι κάνει έναν άνδρα ακαταμάχητο;

Πρόκειται για μία ερώτηση που ταλανίζει όλους τους άντρες: «Τι μπορεί να με κάνει ακαταμάχητο

Τι κάνει έναν άνδρα ακαταμάχητο;

Όμως, ειλικρινά, είμαστε κι εμείς οι γυναίκες που πολλές φορές λέμε: «Τι έχει αυτός, ρε παιδί μου, και είναι τόσο ακαταμάχητος;». Λοιπόν η απάντηση είναι μία. Αλλά περίμενε λίγο... Δεν θα σου πω ακόμη τι είναι εκείνο που κάνει έναν άντρα ακαταμάχητο.

Πρώτα από όλα θα σου πω το εξής: Μάθε να ξεχωρίζεις τους άνδρες από τα αγόρια. Και δεν είναι ηλιακό το θέμα. «Boys will be boys» θα μου πεις. Όχι, θα σου απαντήσω (με σιγουριά). Άσε τα αγόρια να... πίνουν και να παίζουν pro.

Ας μιλήσουμε για άντρες. Συνοπτικά:
Άντρας είναι εκείνος που φέρεται με ωριμότητα. Που σκέφτεσαι προτού πράξει. Που ζυγίζει τη συμπεριφορά του και μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις του, σε όλα τα επίπεδα.

Άντρας είναι εκείνος που διαβάζει. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που διαβάζουν, που μπορούν να συμμετέχουν σε οποιουδήποτε είδους συζήτηση, που μπορούν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση, που ξέρουν έστω και μία πληροφορία παραπάνω από εκείνες.

Άντρας είναι αυτός που ακούει «ψαγμένη» μουσική. Διότι μπορεί να έχει την ευελιξία να σε ακολουθήσει από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τα μπουζούκια, αλλά η μουσική που ακούει ένας άνδρας όταν μένει μόνος και θέλει να χαλαρώσει μπορεί να αποκρυπτογραφήσει πολλά για την ιδιοσυγκρασία του.

Άντρας είναι αυτός που θα σε προστατεύσει. Και δεν μιλάμε για μυϊκή διάπλαση, αλλά για τον άντρα που θα κάνει τα πάντα για να σε υπερασπιστεί.

Άντρας είναι αυτός που ξέρει να ελέγχει τον τόνο της φωνής του και τις κινήσεις του. Που θα περιμένει να διαλέξεις πού θέλεις να καθίσεις όταν θα βγείτε για φαγητό, που δεν θα προηγείται ένα βήμα όσο προχωράτε στο δρόμο, που δεν θα υψώσει τη φωνή του όταν σας ακούει κάποιος τρίτος. Ήθος και ευγένεια με λίγα λόγια.
Με λίγα λόγια, εκείνη η λέξη που συνοψίζει όλα τα παραπάνω και κάνει έναν άντρα ακαταμάχητο είναι το εξής: Η γοητεία. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς σκέφτονται οι άντρες (όχι τα αγόρια, είπαμε) και να τους κατανοήσεις λίγο περισσότερο; Θέλεις να αρχίσεις να φέρεσαι σαν άντρας και όχι σαν αγόρι; Μπες στο ratpack.gr!
Μια παρέα ανδρών, με καταβολές από την παρέα του Frank Sinatra, του Dean Martin, του Sammy Davis Jr., του Joey Bishop και του Peter Lawford (η παρέα είναι γνωστή ως Rat Pack) γράφει καθημερινά και δίνει συμβουλές για τον «άντρα τον σωστό» (ναι, υπάρχει). Γιατί τη δεκαετία του ’50 όλα ήταν αλλιώς. Αυτοδημιούργητοι, με χιούμορ, ευγένεια και ήθος. Αυτοί είναι άνδρες ακαταμάχητοι. Γνώρισέ τους και... κράτα το αληθινό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved