Τρία «χρυσά» για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στα βραβεία «Healthcare Business Awards 2016»

Με τρεις χρυσές διακρίσεις έφυγε η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε από τα βραβεία «Healthcare Business Awards 2016» της Boussias Communications, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/09/2016), στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Τρία «χρυσά» για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στα βραβεία «Healthcare Business Awards 2016»


Ρεπορτάζ: Διονυσία Προκόπη, Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Στη μεγάλη ελληνική φαρμακοβιομηχανία η κριτική επιτροπή απένειμε χρυσό βραβείο στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις» και στις κατηγορίες «Εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση», «Εξωστρέφεια» και «Συμβολή στην απασχόληση». Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μόνη εταιρεία, η οποία τιμήθηκε με τρία Gold βραβεία.

Το πρώτο και τρίτο χρυσό βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Ποιότητας της ΒΙΑΝΕΞ, κυρία Γεωργία Βέρδη. Στη σύντομη ομιλία της η κα Βέρδη ανέφερε: «Εκ μέρους της Διοίκησης της Εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για τη σημερινή τιμητική διάκριση.

Εμείς εκπροσωπούμε το Ελληνικό Φάρμακο. Η ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ διαθέτει 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα.
Η ιστορία της ΒΙΑΝΕΞ ξεκίνησε το 1924 και με μία σταδιακή ανοδική πορεία σήμερα επιτυχώς προωθεί 100 εκατ. συσκευασίες, 400 φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία (Κίνα), Αφρική, Μέση Ανατολή και στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το 60% της παραγωγής μας εξάγεται.

Η επίτευξη αυτή οφείλεται στη Διοίκηση της Εταιρείας μας, η οποία στην περίοδο κρίσης, συνέχισε να επενδύει στην ποιότητα, σε επένδυση εγκαταστάσεων και καινοτόμων τεχνολογιών και πάνω απ’ όλα διατήρησε το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η ΒΙΑΝΕΞ απασχολεί 1.200 άτομα.

VIANEX8


Επίσης, εκ μέρους των εργαζομένων της εταιρείας μας αισθανόμαστε όλοι περήφανοι και προστατευμένοι στην εταιρεία που εργαζόμαστε διότι η ΒΙΑΝΕΞ:
• είναι παράδειγμα διαχείρισης και ενασχόλησης προσωπικού
• η συνεχής εκπαίδευση, η ανάπτυξη, η αναγνώριση, η προστασία της υγείας και ασφάλειας του προσωπικού πηγάζει μέσα από την καρδιά της Διοίκησης και όλων των Διευθυντών».

VIANEX9
vianex11

Το χρυσό βραβείο για την «Εξωστρέφεια» παρέλαβε η κυρία Λεμονιά Ξενιτού, Διευθύντρια Εξαγωγών της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευελιξία που μας παρέχει και το προσωπικό για την ποιότητα των προϊόντων μας, γιατί χωρίς ευελιξία και ποιότητα εξαγωγές δεν γίνονται» επισήμανε.


Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ, στην τελετή παρευρέθηκαν οι κυρίες Μαρία Φολερού, Λεμονιά Ξενιτού, Γεωργία Βέρδη, Σοφία Σπίθα και οι κύριοι Ιωάννης Γιαννακόπουλος και Αντώνης Χατζηπέτρος.


Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, τέλος, ήταν στους υποστηρικτές των βραβείων «Healthcare Business Awards 2016».

Πηγή: newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved