Έτσι θα έχεις ενέργεια στις συναυλίες

Μη χρησιμοποιείς την κούραση σα δικαιολογία για να μείνεις μέσα!

Έτσι θα έχεις ενέργεια στις συναυλίες

Κατερίνα Ηλιάκη

Φέτος το καλοκαίρι, η Αθήνα είναι γεμάτη πολιτιστικά δρώμενα. Σε κάθε γωνιά της πόλης θα συναντήσεις συναυλίες, παραστάσεις, εκθέσεις και κινηματογραφικά φεστιβάλ και, ναι, όλα τα ζώδια αγαπούν να συναναστρέφονται άλλους ανθρώπους. Οι πλατείες, τα πάρκα και όλοι οι μεγάλοι συναυλιακοί χώροι είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις. Εσύ ποια θα επιλέξεις; Μη χρησιμοποιείς την κούραση σα δικαιολογία για να μείνεις μέσα! Υπάρχει λύση για να πάρεις ενέργεια, να τα προλάβεις όλα και να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι στην πόλη.

entos

Το Ιπποφαές θα σε βοηθήσει να έχεις όλη την ενέργεια για να χορεύεις μέχρι το πρωί! Περιέχει περισσότερα από 190 θρεπτικά συστατικά, όπως αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ακόρεστα λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες και αντιοξειδωτικά! Όπως καταλαβαίνεις, όλα τα παραπάνω θα σου χαρίσουν ζωτικότητα, τόνωση και ευεξία.
Πάρε καθημερινά μια κάψουλα Ιπποφαές Eubias μαζί με το φαγητό σου για να αυξήσεις την αντοχή του οργανισμού σου και να βελτιώσεις τόσο τις πνευματικές, όσο και τις σωματικές σου αποδόσεις, όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου! Στα πλεονεκτήματα, σημείωσε την υψηλή αντιοξειδωτική του δράση που θα σε βοηθήσει να εξουδετερώσεις τις ελεύθερες ρίζες και να αποκτήσεις μεγαλύτερη ζωτικότητα.

Μεταξύ των θρεπτικών ουσιών που περιέχει, συμπεριλαμβάνονται και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες έχουν αγχολυτική δράση. Έτσι, θα χαλαρώσεις, θα διώξεις το στρες και το άγχος και θα διασκεδάσεις όπου και αν επιλέξεις να πας. Επίσης, θα νιώσεις αναζωογονημένος και φρέσκος λόγω της βιταμίνης Α, που ασκεί ιδιαίτερα θετική επίδραση στα μάτια και το δέρμα.

Τέλος, μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μία από τις πιο πλούσιες σε περιεκτικότητα τροφές σε βιταμίνη C, που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Με τόσα θρεπτικά συστατικά είναι σίγουρο ότι θα γίνει το πολυτονωτικό σου! Βγάλε εισιτήριο, ντύσου και βγες έξω επιτέλους! Τα άστρα είναι με το μέρος σου!

{youtube}T9hKtRK6Jng{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved