Σιγά μην έχανα στο σταυρόλεξο... γατάκια!

Τον κατατρόπωσα κάτω από τον καυτό ήλιο και χωρίς τα γυαλιά μου.

Σιγά μην έχανα στο σταυρόλεξο... γατάκια!

Από τη Χριστίνα Χρόνη

Ήταν ένα ηλιόλουστο Σάββατο στην παραλία όταν η Σοφία (σ.σ. η Μαυραντζά, που έχασε στο κρυπτόλεξο -χαχαχαχα) με είδε να παλεύω λαδωμένη με το σταυρολεξάκι και το στυλό μου και είπε με ύφος σχεδόν... έξαλλο από τη ζέστη: «Μπες στο Quizbomb να παίξεις και με αντίπαλο κοπέλα μου!». Το Quizbomb, αν δεν το ξέρεις ήδη (εγώ δεν το γνώριζα) είναι το νέο σούπερ παιχνίδι γνώσεων που μπορείς να κερδίσεις χωρίς κλήρωση 500 ευρώ ή 1 iPad mini ή 1 laptop, κάθε εβδομάδα... Αλήθεια τώρα, κοινώς... σίριουσλι;

Μπήκα στο quizbomb.newsbomb.gr, πάτησα: «Παίξε τώρα δωρεάν», έλαβα έναν κωδικό στο κινητό μου και έπαιξα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Ναι, καινούργιο αυτό τώρα. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Σταυρόλεξο που δεν λαδώνει, αντίπαλος ΚΑΙ δώρα... sign me up! Η ονομασία μου για το παιχνίδι ήταν Σαμογέντ_77 και στη σκέψη και μόνο του πιο μαλλιαρού τετράποδου ίδρωσα περισσότερο, αλλά δεν πτοήθηκα. Όπως είχε πει και ο Αθηνόδωρος Προύσαλης στην Κατερίνα Γιουλάκη (σ.σ. στο «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη»): «Είσαι πολύ δυνατή στο σταυρόλεξο...». Είμαι και εγώ και το απέδειξα. Αντίπαλός μου ο... δεν θυμάμαι καν το όνομά του γι’ αυτό θα τον πω Γατάκι_100 γιατί για γατάκι πρόκειται.

Τον κατατρόπωσα κάτω από τον καυτό ήλιο και χωρίς τα γυαλιά μου. Απαντούσα στη μια ερώτηση μετά την άλλη, σαν άλλος σταυρολεξικός σίφουνας και τι να μας πει τώρα ο Συρίγος και η μπάλα του, εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο παίκτη (για εμένα μιλάω). Επειδή «κόλλησα», έστειλα κι ένα SMS γράφοντας ΒΟ στο 54529 (χρέωση 1,24€ με ΦΠΑ/sms) και πήρα έναν ακόμη κωδικό συμμετοχής και... it’s on!

Η Σοφία αναρωτήθηκε μετά από ώρα αν παίζω ακόμα και σηκώθηκε για μια βουτιά. Την ακολούθησα αλλά μόνο για να μην πάθω ηλίαση... Δεν είχα τελειώσει ακόμα με το Γατάκι_100, η μέρα μόλις είχε ξεκινήσει. Λες να τα πάω τόσο καλά και στην κατηγορία Βρες τη λέξη; Ποιος ακούει την Σοφία! Θα παίξω και θα σας ενημερώσω σχετικά αλλά έως τότε... Γατάκια σας προειδοποιώ: Είμαι πολύ ΠΟΛΥ δυνατή στο σταυρόλεξο.

Αποδέξου την πρόκληση, δοκίμασε τον εαυτό σου και απόδειξε τις γνώσεις σου εδώ: quizbomb.newsbomb.gr! Καλή επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved