5 πράγματα που μας έμαθε το απόλυτο παιχνίδι του καλοκαιριού, το Quizbomb

Τρελαίνεσαι για ανταγωνισμό, σκληρό παιχνίδι, δράση και απίθανα δώρα; Το Quizbomb είναι εδώ για να αποδείξεις πόσο γρήγορος και αποτελεσματικός είσαι.

5 πράγματα που μας έμαθε το απόλυτο παιχνίδι του καλοκαιριού, το Quizbomb

Το νέο παιχνίδι γνώσεων είναι μια πραγματική πρόκληση! Παίξαμε, εθιστήκαμε και μάθαμε τα «μυστικά» του. Παρακάτω σου δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να συγκεντρώσεις περισσότερους πόντους και να φθάσεις πιο γρήγορα στην κορυφή!

Μείνε σε εγρήγορση!
Οι ερωτήσεις αλλάζουν διαρκώς. Οι αντίπαλοί σου παίζουν και «σκαρφαλώνουν» στη ...σκάλα της βαθμολογίας. Βιάσου! Απάντησε όσο πιο γρήγορα μπορείς για να κερδίσεις επιπλέον πόντους και ξεπέρασέ τους πριν σου πάρουν το έπαθλο μέσα από τα χέρια. Δεν θέλει μόνο γνώσεις, θέλει και ταχύτητα! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο....

Ρίσκαρε!
Οι ερωτήσεις είναι άπειρες, οπότε όλο και κάτι θα σου ξεφύγει. Μάθε να ρισκάρεις όταν θεωρείς ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να απαντήσεις σωστά. Δεν λένε πως η πρώτη απάντηση που μας έρχεται στο μυαλό, είναι συνήθως και η σωστή; Ακολούθησε λοιπόν το πρώτο σου ένστικτο και μπες στη μάχη...
Και αν δεν έχεις ιδέα για την απάντηση; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποίησε τη βοήθεια 50-50! Έτσι, αποκλείεις δύο από τις επιλογές που σου προσφέρονται και φθάνεις ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη!

Μην υποτιμάς τον αντίπαλο!
Πόσο καλά ενημερωμένος είσαι; Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο; Στο Quizbomb θα συναντήσεις ερωτήσεις για σταρ του σινεμά και της τηλεόρασης αλλά και για ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες. Ο αντίπαλός σου μπορεί να είναι πιο ενημερωμένος από εσένα σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Μη θεωρήσεις ότι έχεις το προβάδισμα γιατί το παιχνίδι μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή!

Ενημερώσου!
Το Quizbomb θα σου χαρίσει γενικές γνώσεις, για να το παίζεις έξυπνος στους φίλους σου. Ακόμη και αν απαντήσεις λάθος, θα μάθεις χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Μπες στο gossip, το newsbomb και το onsports και ρίξε μια ματιά στις ειδήσεις για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου και να κατατροπώσεις τους αντιπάλους!

Νικητής δεν είναι μόνο ένας!
Πόσες φορές έφθασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό; Μην απογοητεύεσαι, στο Quizbomb δεν υπάρχει ένας μοναδικός νικητής. Κάθε βδομάδα οι τρείς πρώτοι κερδίζουν 500 ευρώ σε μετρητά, ένα iPad mini και ένα laptop, χωρίς κλήρωση! Και αν η τύχη δε σε βοηθήσει αυτή την εβδομάδα... η επόμενη δεν είναι μακριά.

Αποδέξου την πρόκληση, δοκίμασε τον εαυτό σου και απόδειξε τις γνώσεις σου εδώ: quizbomb.newsbomb.gr! Καλή επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved