Ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος!

Η επιστημονική επανάσταση που έρχεται

Ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος!

Ο κόσμος δεν είναι μόνον πόλεμοι, οικονομία και πολιτική. Μεγάλο μερίδιο στις εξελίξεις διεκδικούν και οι επιστήμες, που η ραγδαία ανάπτυξη τους, εδώ και μερικούς αιώνες σφραγίζει τον ανθρώπινο πολιτισμό, ανεξάρτητα από την χρήση που τους γίνεται.
Υπήρξαν μάλιστα και κάποιες κομβικές περίοδοι που σήμαναν το πέρασμα σε μια νέα φάση, κι από αυτές θα κρατήσω την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που η αφετηρία της τοποθετείται στην δεκαετία του 1830 με «δράστη» τον Μάικλ Φαραντέι και την ανάπτυξη της κβαντομηχανικής με σημείο αναφοράς την διατύπωση της «Αρχής της απροσδιοριστίας» από τον Βέρνερ Χάιζενμπεργκ, το 1927, που σήμανε και επισήμως το πέρασμα από την Νευτώνεια μηχανική, σε εκείνη του μικρόκοσμου, που με τον καιρό απέκτησε τις δικές της εφαρμογές στην ψηφιακή τεχνολογία και αλλού.

Αν το καλοσκεφτούμε έχουμε να κάνουμε με δύο ανακαλύψεις, που πάνω τους έχει κτιστεί όλη η τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων δεκαετιών και το αστρολογικό ενδιαφέρον όλης αυτής της υπόθεσης έχει να κάνει με την δυναμική του πλανήτη Ουρανού, που σχετίζεται άμεσα με κάθε τι το επαναστατικό ή το νέο.

Και τις δύο προαναφερθείσες περιόδους, ο Ουρανός έκανε μια σύνοδο με την ¨Εριδα, μια «νεοφερμένη» κυρία στο ηλιακό μας σύστημα, η οποία ανακαλύφθηκε λίγο μετά το μιλένιουμ και κατετάγη στην κατηγορία των «πλανητών νάνων» μαζί με τον Πλούτωνα και την Δήμητρα.

Την δεκαετία του 1830 τα δύο ουράνια σώματα συναντήθηκαν στον Υδροχόο, ενώ το 1927 η σύνοδος τους έγινε στο μεταίχμιο Ιχθύων-Κριού

Σύμφωνα με τις δικές μου έρευνες, η Έρις «φέρει» χαρακτηριστικά Παρθένου και συνδέεται άμεσα με την τεχνολογία, τον μικρόκοσμο, την μικροβιολογία και την ιατρική «δυτικού τύπου».

Και τώρα που το καλό... τριτώνει, έχουμε δηλαδή μια ακόμη σύνοδο Ουρανού-Έριδος –ξανά στον Κριό- μπορούμε να περιμένουμε μια ακόμη μετάβαση σε μια «νέα εποχή» δια μέσου της επιστημονικής εξέλιξης.

Ίσως μάλιστα αυτήν την φορά το σχετικό «άλμα» να είναι συγκριτικά μεγαλύτερο, αφού από το φθινόπωρο στο όλο σχήμα θα συμμετάσχει και ο Δίας από τον Ζυγό.

Η νανοτεχνολογία είναι πρώτη στη λίστα των εφαρμογών που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο και έπονται οι κβαντικοί υπολογιστές απεριορίστων δυνατοτήτων και φυσικά η ρομποτική σε όλες τις εκδοχές της.

Ευελπιστούμε ακόμη και για μια ιατρική ανακάλυψη πρώτου μεγέθους, που θα επιτρέψει την αποτελεσματική αντιμετώπιση πολλών «δύσκολων» νοσημάτων.

Δείτε επίσης:

Τρομοκρατικές επιθέσεις Ορλάντο - Γαλλία: O κύκλος της βίας που δεν έχει κλείσει ακόμη

Τι είδε ο μάγος - Αλλαγές στις παγκόσμιες ισορροπίες και σενάρια πολέμου: Υπαρκτός κίνδυνος ή απόπειρα τρομοκράτησης;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved