Η ανεργία στο 24% - Πόσο μακριά θα πάει αυτή η «βαλίτσα»;

Θα υπάρξει βελτίωση στα εργασιακά θέματα; Τι δείχνουν τα άστρα;

Η ανεργία στο 24% - Πόσο μακριά θα πάει αυτή η «βαλίτσα»;

Για την πλειοψηφία των Ελλήνων ίσως η πιο ουσιαστική συνέπεια των «μνημονιακών» πολιτικών που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια στην χώρα είναι η εξαιρετικά υψηλή ανεργία. Το ποσοστό της κάποια στιγμή άγγιξε το 27% και η ελαφρά μείωση της τον τελευταίο χρόνο δεν αρκεί για να βελτιώσει την εικόνα και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας.
Μάλιστα η ανεργία μεταξύ των νέων εξακολουθεί να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη!

Ωστόσο φαίνεται πως μέσα στο 2017 τα πράγματα θα αλλάξουν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.
Το πρώτο αισιόδοξο μήνυμα έρχεται από την μετακίνηση του Δία στον Ζυγό και τον 6ο οίκο (εργασιακά) της Ελλάδος, από το ερχόμενο φθινόπωρο. Ουσιαστικά όμως για να αρχίσουμε να βλέπουμε αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένουμε τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε με τα γενέθλια της χώρας στις 3/2 ξεκινά μια αρκούντως «αναπτυξιακή» χρονιά.

Αστρολογικά, το «κλειδί» της ευχάριστης ανατροπής σε σχέση με την ανεργία το κρατά βέβαια ο Δίας αλλά όχι μόνον αυτός. Οι αντιθέσεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και την Έριδα, δύο όψεις που για την Ελλάδα η ισχύς τους επεκτείνεται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, εμπεριέχουν τον σπόρο που μπορεί να καρπίσει, προσφέροντας εργασία σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η αντίθεση του Δία με την Έριδα είναι αυτή που θα «ανοίξει» νέες δουλειές, αφού η νεοφερμένη (από το 2005) στην αστρολογική μας οικογένεια σχετίζεται άμεσα με τα εργασιακά και ιδιαίτερα με τις νέες τεχνολογίες και την Ιατρική. Ιδού λοιπόν «πεδίον δόξης λαμπρόν» και για τους νέους επιστήμονες!

Όσο για τον ρόλο του Ουρανού είναι περίπου γνωστός. «Δουλειά» του είναι να αλλάζει το υπάρχον καθεστώς κι από αυτήν την άποψη η επαφή-συνεργασία του με τον Δία μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα, ίσως μάλιστα στο τέλος να μιλάμε για μια απότομη μείωση-ρεκόρ.

Υπάρχει όμως κι ένα... παράδοξο: Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν πολύ μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις, ειδικά σε κλάδους που σε αυτήν την φάση «μεταλλάσσονται» (Παιδεία, Δικαιοσύνη, media) αυτό όμως δεν είναι κάτι νέο στα μέρη μας.

Δείτε επίσης:

Τι είδε ο μάγος: Ποιο το μέλλον της διαπραγμάτευσης; Τι δείχνουν τα άστρα;

Τι είδε ο μάγος: Η νέα πραγματικότητα στα εσωτερικά των κομμάτων και η «Πλεύση Ελευθερίας»

Τι είδε ο μάγος: Τι σημαίνει Ανάδρομος Άρης και ποιες (πολεμικές) καταστάσεις αναζωπυρώνει;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved