Eurovision 2016: Τα αστρολογικά φαβορί και η τύχη της Κυπριακής συμμετοχής

Τι λένε τα άστρα για το μεγάλο νικητή του 61ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και την θέση κατάταξης της Κύπρου

Eurovision 2016: Τα αστρολογικά φαβορί και η τύχη της Κυπριακής συμμετοχής

Τελικά ο Δίας στην Παρθένο... δεν αρκούσε για να περάσει η Ελλάδα στον τελικό και οι Argo επέστρεψαν άπρακτοι στην Γη της Ουτοπίας τους!
Δεν πειράζει την επόμενη φορά ίσως να σταθούμε πιο τυχεροί, αφού είναι βέβαιο ότι αν οι χώρες που συμμετείχαν στον πρώτο ημιτελικό είχαν περισσότερο Βαλκανικό «άρωμα», το τραγούδι θα είχε πάει πολύ καλύτερα. Αλλά έγινε κομματάκι δύσκολο από τη στιγμή που ψήφιζαν οι «φίλοι» μας από την κεντρική Ευρώπη....

Όσο για την τύχη της Κυπριακής συμμετοχής, αν πάρουμε σαν κριτήριο το γενέθλιο χάρτη του Τοξότη, Francois Micheletto, που θεωρείται ο frontman των Minus One, δεν αναμένεται κάποια ευχάριστη έκπληξη. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν το τραγούδι σε σχετικά χαμηλή κατάταξη και το περισσότερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι μια καλή εμφάνιση.

Ως πρώτο φαβορί χρίζεται η Ρωσία κι ακολουθούν, η Αυστραλία, η Ουκρανία και η Γαλλία κι από αυτές τις χώρες θα προκύψει πιθανότατα είτε ο νικητής είτε η νικήτρια του διαγωνισμού.

Η Ρωσική συμμετοχή με τον Κριό, Sergey Lazarev, έχει μάλιστα και έντονο ελληνικό χρώμα, αφού στους συντελεστές της συμπεριλαμβάνονται ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην σύνθεση του τραγουδιού και ο Φωκάς Ευαγγελινός στην «εξωπραγματική» σκηνική παρουσία.
O Sergey Lazarev είναι και το ένα από τα δύο αστρολογικά φαβορί, αφού στον γενέθλιο χάρτη του «προμοτάρεται» από τον Δία και τον Ουρανό στον Τοξότη (σχηματίζουν τρίγωνα με τον Ήλιο του). Ωστόσο, στην παρούσα φάση ο καταλυτικός ρυθμιστής δεν είναι ο Δίας αλλά ο Ουρανός που σύμφωνα με τις ενδείξεις στα προοδευτικά του, έχει τον πρώτο λόγο.
Κι αυτά δεν είναι απαραίτητα καλά... μαντάτα για το Sergey, από την στιγμή που θεωρείται φαβορί, αφού ο «αναποδιασμένος» Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια αρνητική έκπληξη. Για να καταλάβετε, αν ήταν αουτσάιντερ. θα κέρδιζε με τα... τσαρούχια!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Παρθένο, Jamala, που εκπροσωπεί την Ουκρανία. Ξανά Δίας, ξανά Ουρανός, με επιπλέον «μπόνους» την σύνοδο Ήλιου-Δία που «κουβαλάει» από τα περασμένα γενέθλια της. Να λοιπόν το αουτσάιντερ που μπορεί να επικρατήσει.

Η Κορεάτισα Dami Im που εκπροσωπεί την Αυστραλία είναι Ζυγός και το μόνο «όπλο» που φαίνεται να έχει στην φαρέτρα της είναι η αντίθεση του διελαύνοντα Ουρανού με τον Ήλιο της. Καλή όψη για ανάδειξη και αλλαγή του στάτους στην καριέρα της αλλά χωρίς άλλη αστρολογική υποστήριξη είναι δύσκολο να κερδίσει.

Τέλος ο Amir Haddad που εκπροσωπεί την Γαλλία ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι αυτήν την περίοδο ο Πλούτωνας στον προοδευτικό του χάρτη τον καλεί να κλείσει έναν κύκλο και να ξεκινήσει από το μηδέν. Δεν ακούγεται πολύ ευχάριστο αυτό, το ξέρω αλλά μην... ζητάτε περισσότερα, αφού τόσο στην περίπτωσή του, όσο και για τους προαναφερθέντες καλλιτέχνες οι αστρολογικές εκτιμήσεις φτάνουν μέχρι ένα σημείο, αφού δεν υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία τους, δηλαδή η ώρα γέννησής τους.

Κλείνοντας, να σταθώ και στο δύσκολο αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο να μας προκύψει νικητής ή νικήτρια από κάποια άλλη χώρα, με σχετικά υψηλή στοιχηματική απόδοση. Δεν είναι δυνατόν όμως να εξεταστούν τα αστρολογικά δεδομένα από είκοσι και πλέον καλλιτέχνες ή -ακόμα χειρότερα- συγκροτημάτων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Καλή τηλεθέαση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved