Τρόμος πάνω από το Όσλο

Και οι δυο χάρτες συγκλίνουν στο ίδιο αποτέλεσμα
Τρόμος πάνω από το Όσλο

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

norway_1

Περισσότεροι από 100 νεκροί ήταν το αποτέλεσμα του διπλού τρομοκρατικού κτυπήματος στην Νορβηγία. Πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξ αιτίας της βομβιστικής επίθεσης στο κέντρο του Όσλο (17 αναφέρουν οι αρχές) αλλά το πραγματικό μακελειό έγινε στην συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στο νησί Ουτόγια, όπου ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά του συγκεντρωμένου πλήθους.

Και όλα αυτά συνέβησαν μεν κάτω από το βάρος ενός «κρυφού» τ-τετραγώνου ανάμεσα στους διελαύνοντες Ήλιο, Ουρανό και Πλούτωνα αλλά σίγουρα όλη αυτή η ενεργειακή πίεση πυροδότησε «κάτι» που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη της Νορβηγίας.


Η Νορβηγία δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία χώρα που έχει περισσότερα από ένα υποψήφια ωροσκόπια. Το 1905, οι ίδιοι οι Νορβηγοί ενέκριναν με δημοψήφισμα (13/8) την ντε φάκτο ανεξαρτησία τους (7/6) από την Σουηδία, η οποία ωστόσο αναγνώρισε την πράξη στις 26 Οκτωβρίου.
Την χώρα δηλαδή «διεκδικούν» τρία ζώδια, οι Δίδυμοι, ο Λέων και ο Σκορπιός, ενώ αν ανατρέξουμε ακόμη πιο πίσω υπάρχει και ένας ακόμη χάρτης για τις 25/4/1346, τις απαρχές δηλαδή του Νορβηγικού βασιλείου.



Η πλειοψηφία των αστρολόγων χρησιμοποιεί τον χάρτη για τις 7 Ιουνίου (με ώρα 11:00), ο οποίος είναι γεγονός πως ανταποκρίνεται εξαιρετικά στα όσα συνέβησαν αλλά κυρίως σε σχέση με τον Άρη.
Πιο συγκεκριμένα ο πλανήτης που συνήθως πυροδοτεί την βία και την ένταση περνούσε πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα της Νορβηγίας στους Διδύμους και τον 10ο οίκο, ενώ την ώρα της έκρηξης που είχε σαν στόχο κυβερνητικά κτίρια, ο διελαύνων Ωροσκόπος ήταν πάνω στον γενέθλιο Άρη της Νορβηγίας στον Σκορπιό.
Όλα αυτά είναι εύκολο να τα παρατηρήσετε στον διπλό χάρτη που σας παραθέτω με το ωροσκόπιο της βομβιστικής επίθεσης στον εξωτερικό κύκλο.
Επιπλέον, η διέλευση του Δία πάνω από το γενέθλιο τ-τετράγωνο του Άρη με την Σελήνη της Νορβηγίας στον Λέοντα και την Αφροδίτη στον Ταύρο, δίνει το στίγμα μιας βίας που διογκώθηκε, με την συνδρομή βέβαια και των υπόλοιπων παραγόντων. Στην κοσμική αστρολογία, η Σελήνη και η Αφροδίτη συνδέονται ευθέως με τον λαό και τον βαθμό που μπορεί να πληγεί, να υποφέρει ή να στενοχωρηθεί από ένα δυσάρεστο περιστατικό.

Ιδιαίτερη μνεία πάντως, πρέπει να γίνει στην Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου, η οποία για τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Όσλο δίνει τα εξής τρομερά: Ο Ωροσκόπος της είναι στην 21η μοίρα του Τοξότη, απέναντι δηλαδή από τον γενέθλιο Πλούτωνα της Νορβηγίας και σε αντίθεση με τον διελαύνοντα Άρη στο ωροσκόπιο της βομβιστικής επίθεσης. Το Μεσουράνημα της πέφτει στην 9η μοίρα του Σκορπιού, πάνω δηλαδή στον γενέθλιο Άρη της χώρας και σε πλήρη ταύτιση με τον Ωροσκόπο της βομβιστικής επίθεσης. Και ακόμη στο ίδιο ωροσκόπιο ο Άρης βρίσκεται στην 26η μοίρα του Ταύρου, πάνω στο γενέθλιο Μεσουράνημα της Νορβηγίας, η οποία κάτω από αυτό το πρίσμα σαφώς μοιάζει με τους πολιορκημένους του Μεσολογγίου !

norway_3




Το ενδιαφέρον είναι πως ανάλογα πειστική είναι η τρίτη εκδοχή, που θέλει την Νορβηγία Σκορπιό, αφού τα δεδομένα της ανταποκρίνονται άμεσα στα όσα τρομερά συνέβησαν την Παρασκευή και ιδιαίτερα σε σχέση -πάλι- με την Σελήνη και την Αφροδίτη, τις έμψυχες δηλαδή απώλειες. Και όσον αφορά την πρωτοφανή για μια Σκανδιναβική χώρα τραγωδία, η «είδηση» βρίσκεται στην σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ζυγό, σε τ-τετράγωνο μάλιστα με τον Ουρανό (και τον αστρικό Άρη, θα συμπληρώσω). Η θέση της Σελήνης βέβαια δεν είναι ακριβής, αφού σαν «ώρα γέννησης» λογίζεται αυθαίρετα η 12η μεσημβρινή αλλά η παρουσία της Αφροδίτης στην 5η μοίρα του Ζυγού αρκεί για να ορίσει ένα ευαίσθητο ενεργειακό πεδίο, το οποίο δέχθηκε την «επίθεση» του Ουρανού και του Πλούτωνα, από τον Κριό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα.



Επιπλέον σε αυτόν τον γενέθλιο χάρτη Νο 3 (στον εσωτερικό κύκλο) η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω και του Ποσειδώνα στον Καρκίνο μας «θυμίζει» την πρόσφατη έκλειψη του Ιουλίου, η οποία έγινε ακριβώς πάνω στον άξονα της αντίθεσης των δύο πλανητών. Από την άλλη πλευρά και οι δύο εκλείψεις του Ιουνίου «έπιασαν» με την σειρά τους τόσο τον γενέθλιο Ήλιο, όσο και τον γενέθλιο Πλούτωνα της χώρας.


Βλέπουμε λοιπόν πως και στους δύο χάρτες της Νορβηγίας, τα αστρολογικά δεδομένα συγκλίνουν προς το ίδιο αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι πως ο πρώτος χάρτης, έχοντας τον Άρη και τον Δία ως πρωταγωνιστές, μοιάζει πιο «προσωρινός» σε σχέση με παρόμοια γεγονότα που θα μπορούσαν να συμβούν στο εγγύς μέλλον. Αντίθετα ο δεύτερος έχει και «ουρά», αφού το γενέθλιο δίδυμο Σελήνης-Αφροδίτης θα συνεχίσει να δέχεται τις ενεργειακές πιέσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα για αρκετό καιρό ακόμη, ενώ και ο Άρης στην 13η μοίρα του Αιγόκερω περιμένει για να δείξει τα δόντια του. Και βέβαια το ζήτημα που μπαίνει γενικότερα και όχι μόνον για την Νορβηγία, είναι το τι άλλο ακραίο θα δούμε όσον καιρό αυτοί οι δύο ουράνιοι αγγελιοφόροι θα συγκρούονται στα κοσμικά πεδία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved