Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Το κύκνειο άσμα του ISIS;

Πότε θα δοθεί ένα τέλος στην δράση του

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Το κύκνειο άσμα του ISIS;

Για μια ακόμη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα γνώρισε τον τρόμο μιας «τυφλής» επίθεσης εναντίον αμάχων.
Και πέρα από την θλίψη για τον χαμό τόσων ανθρώπινων ζωών, το ερώτημα που τίθεται είναι για πόσο καιρό θα συνεχίζεται αυτό; Πότε θα δοθεί ένα τέλος στην δράση του ISIS;

Η απάντηση υπάρχει στο βίντεο με τις προβλέψεις για τις διεθνείς εξελίξεις, που ανέβηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Μπορώ όμως να επαναλάβω τους βασικούς άξονες της πρόβλεψης.

Τότε λοιπόν, συμφωνήσαμε με τον Karl Heinz Ottinger ότι ο φετινός Απρίλιος είναι κομβικός για το ISIS, όσον αφορά την «κρατική» του οντότητα. Με άλλα λόγια κι όπως έχουν έρθει τα πράγματα αναμένεται μια «σαρωτική» επιχείρηση στην Μέση Ανατολή, που κυριολεκτικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Συμφωνήσαμε όμως και σε κάτι ακόμα: Ότι το ωροσκόπιο του ISIS δείχνει περισσότερο μια αντάρτικη «οντότητα» κι από αυτήν την άποψη, ακόμη κι αν «ξεριζωθεί» από την Συρία και το Ιράκ, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την δράση του σε Ευρωπαϊκό ή και Αμερικανικό έδαφος.

Επιπλέον οφείλω να συμπληρώσω ότι στον προοδευτικό χάρτη του Ισλάμ (γεν 24/9/ 622, Μεδίνα) υπάρχουν όλα τα σημάδια αυτού του κύκλου βίας (συγκεκριμένα ένα σχήμα Ήλιου-Άρη-Πλούτωνα), που όμως, ευτυχώς, εκπνέει μέσα στο 2016.

Κλείνοντας για την ώρα το θέμα (ελπίζω πραγματικά να μην χρειαστεί να επανέλθω) να σημειώσω ότι αστρολογικά, οι τρομοκρατικές επιθέσεις των μελών του ISIS στις Βρυξέλες έχουν στενή σχέση με την Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου, κάτι που καταδεικνύεται τόσο από την θέση της Σελήνης την ώρα των βομβιστικών επιθέσεων (στις 18-19 μοίρες της Παρθένου, απέναντι ακριβώς από την μοίρα της έκλειψης), όσο και από το ίδιο το ωροσκόπιο της έκλειψης για την πρωτεύουσα του Βελγίου, αφού ο Ουρανός –πλανήτης που μεταξύ άλλων συνδέεται και με ακρότητες- βρισκόταν πάνω σχεδόν στην ακμή του 4ου οίκου (ο λαός, η χώρα), σε τετράγωνο φυσικά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι οι δύο ταυτοποιημένοι δράστες (τα αδέλφια με το ένα γάντι) ήταν ο ένας Ζυγός κι ο άλλος Αιγόκερως, με τον Ήλιο τους να δέχεται άμεσα την επιρροή του διελαύνοντα Πλούτωνα.

Και βέβαια επειδή η επιρροή της έκλειψης «απλώνεται» τουλάχιστον μέχρι την Νέα Σελήνη της 7ης Απριλίου, ο κίνδυνος μιας νέας τρομοκρατικής επιχείρησης δεν έχει εκλείψει. Ως προς τον χρόνο της εκδήλωσης της μάλιστα η 5η Απριλίου είναι η πιο «SOS» ημέρα στο εγγύς μέλλον.

Δείτε επίσης:

Τι είδε ο μάγος - Αλλαγές στις παγκόσμιες ισορροπίες και σενάρια πολέμου: Υπαρκτός κίνδυνος ή απόπειρα τρομοκράτησης;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved