Ποιος πολιτικός έμεινε… από λάστιχο;

Μετά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ένα ακόμα πολιτικό πρόσωπο «βρέθηκε» με το γρύλο στο χέρι

Ποιος πολιτικός έμεινε… από λάστιχο;

Της «μουρλής» γίνεται στους δρόμους. Απεργίες, κινητοποιήσεις, μπλόκα, κυκλοφοριακή «τρέλα» όλα όσα δηλαδή αγαπά και υποδεικνύει το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Και δεν είναι μόνο ότι τα ΜΜΜ απεργούν, οι δρόμοι γεμίζουν με διαδηλωτές που κάνει όσους μετακινούνται να παίρνουν τα μυαλά στα χέρια αλλά ακόμα ότι -με αυτήν την «βραχυκυκλωτική» και αποσταθεροποιητική όψη- τα οχήματα χαλούν και τα λάστιχα σκάνε.

lastixo

Και όπως καταλαβαίνεις, αν θυμάσαι και την ιστορία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το να μείνει κάποιος από λάστιχο δεν εξαιρεί τους πολιτικούς! Έτσι, ο δήμαρχος Μαραθώνας όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook έμεινε... από λάστιχο. Ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε φωτογραφίες με τον ίδιο να ποζάρει και δύο άνδρες να αλλάζουν το λάστιχο.

Το ωραίο στην υπόθεση είναι ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα εκ φύσεως ανατρεπτικός αφού την όψη Ερμή – Ουρανό τετράγωνο την έχει στο γενέθλιο Ωροσκόπιό του έχει μέσα του και το αντίδοτο της που είναι ότι πάει αντίθετα στο ρεύμα και βεβαίως η τρέλα, με την καλή έννοια. Έτσι, αντί να εκνευριστεί και να χάσει την ψυχραιμία του, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι στη θέση του μέχρι να αλλαχτεί το λάστιχο «έκανε την τρέλα του», πήρε κεφάτες πόζες και ανήρτησε τις φωτογραφίες του στα social media των οποίων είναι λάτρης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved