To «μαύρο χιούμορ» στο φόρουμ του Νταβός για την... Ελλάδα

Το «αστειάκι» για τη χώρα μας – Ποιος το έκανε από το κοσμοπολιτικό ελβετικό θέρετρο;

To «μαύρο χιούμορ» στο φόρουμ του Νταβός για την... Ελλάδα

Ο Ερμής (συναντήσεις, συνέδρια) συνεχίζει να βολτάρει στο ζώδιο του Αιγόκερω (προσώπων εξουσίας, υψηλού επιπέδου) και κάπως έτσι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός αποτέλεσε μια καλή αφορμή για να βρεθεί από κοντά η διεθνής πολιτική, οικονομική και επιχειρηματική ελίτ.

Βέβαια, με τον Ερμή σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί ηγέτες και επιφανείς προσωπικότητες να μαζεύτηκαν για να τα «πουν» για το μέλλον του πλανήτη, όμως σύμφωνα με τις παραπάνω αστρολογικές ενδείξεις δεν περιμένουμε και τίποτα καλό.

Στην χειρότερη, ειδήσεις που θα το αφορούν θα συνδέονται με σοκ και δέος, ενώ στην καλύτερη θα έχουμε ειδήσεις που απλά θα σπάνε την καθημερινή ανία όπως και μαύρο χιούμορ.

Προς το παρόν, έχουμε το δεύτερο, δηλαδή «αστεϊσμό» του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας σύμφωνα με τις επιταγές του Ερμή (χιούμορ) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (μαύρο, προσβλητικό).

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με δημοσιεύματα από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός απευθυνόμενος στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ είπε: «Κάθε φορά που σε βλέπω, μου λες ‘Ξέρω πάλι για την Ελλάδα με θες.’ Αλλά αυτή τη φορά δεν θα παρέμβω για την Ελλάδα ή την Ουκρανία. Θα ζητήσω προσωπικό δάνειο».

Βέβαια, μαύρο χιούμορ δεν χρειάζεται να είναι κανείς στο κοσμοπολίτικο Νταβός για να κάνει.

Και έτσι για να σπάσω τη ρουτίνα μου θα σου απαντήσω ««Ξέρω πάλι την Ελλάδα θέλεις να βοηθήσεις. Αλλά αυτή την φορά θα σε ρωτήσω πως θα το κάνεις. Πως θα τη βοηθήσεις, χωρίς να βάλεις το χέρι στην δική σου τσέπη; Εκτός αν η δική σου τσέπη είναι τρύπια, οπότε δεν το συζητώ ένα προσωπικό δάνειο επιβάλλεται».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved