Ποια πολιτικός θέλει να την αποκαλούν «War horse»;

Ποια εξήγηση δίνει;

Ποια πολιτικός θέλει να την αποκαλούν «War horse»;

Ακούγοντας «War horse» ελληνιστί «Το άλογο του πολέμου» ίσως το μυαλό σου πηγαίνει στη γνωστή ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον ομώνυνο τίτλο που διαδραματίζεται στο ξέσπασμα του ‘Α Παγκοσμίου Πολέμου και το άλογο, Τζόι, καταλήγει στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Ntora Mpakogianni

«Άλογο, πρώτη γραμμή, πόλεμος» τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά με ελληνίδα πολιτικό; Η απάντηση έρχεται σε δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με την οποία η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίαση της ΚΟ χαμογελώντας και χαιρετώντας τους πάντες έλεγε ότι θέλει να την αποκαλούν... «Warhorse», δηλαδή «άλογο του πολέμου».
Ο λόγος; Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αδερφή του νέου της προέδρου, εξήγησε πως μετά την εκλογή του Κυριάκου έχει απελευθερωθεί και είναι έτοιμη να δώσει σκληρή μάχη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί ότι στον πολιτικό πόλεμο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ θα πολεμήσει στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς έκαναν παλιά τα άλογα στους πολέμους και για αυτό αποτελούσαν συντρόφους και πολύτιμους συνεργάτες των στρατιωτών .

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μια επίμονη Ταυρίνα που με τον Άρη (αγωνιστικότητα) σε θέση έξαρσης, στον Αιγόκερω (αξιώματα, στρατηγική, ανθεκτικότητα) μπορεί να πολεμά για τα «πιστεύω» της με απίστευτη οργάνωση και μεθοδικότητα. Και αν δεν έβλεπε το «μέτωπο» απέναντι αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εναντίον των ξένων συμφερόντων που εχθρεύονται την χώρα μας, ίσως να ήταν πολύ καλύτερα για την πατρίδα μας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved