Ποια η επόμενη μέρα για την Νέα Δημοκρατία με τον νέο της αρχηγό, Κυριάκο Μητσοτάκη;

Τι μέλλει γενέσθαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της ΝΔ;

Ποια η επόμενη μέρα για την Νέα Δημοκρατία με τον νέο της αρχηγό, Κυριάκο Μητσοτάκη;

Μετά από δυο εκλογικές διαδικασίες και ένα «φιάσκο», από το κτήριο της Νέας Δημοκρατίας στην Λεωφόρο Συγγρού βγήκε «λευκός καπνός». Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις πιθανότητες ο νέος αρχηγός έχει όνομα και δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με σπουδές τόσο στο Harvard όσο και στο Stanford, δυο κορυφαία πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος βουλευτής σε σταυρούς προτίμησης με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β' Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

Στις πρώτες εκλογές του Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία ήρθε δεύτερος. Η συμμαχία με τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά κυρίως με τον Απόστολο Τζιτζικώστα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η φωτογραφία του θα κοσμεί πλέον τον τοίχο με τους αρχηγούς του κόμματος.
Αν κάνουμε μια «αναδρομή» στην υποψηφιότητά του θα διαπιστώσουμε πως ουσιαστικά έκανε «ανταρτικό» αφού οι «βουλές» της οικογενείας ήθελαν άλλον για αρχηγό. Συγχρόνως, η νίκη αυτή είναι σημαδιακή, αφού στην πραγματικότητα βάζει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το σενάριο επιστροφής του Κώστα Καραμανλή.

Ποια η επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της;

Η Νέα Δημοκρατία με τον αστρολογικό χάρτη που έχουμε στην διάθεσή μας, με ώρα γέννησης, δείχνει να περνά τεράστια προβλήματα, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι στον προεδρικό θώκο.

Με τον διελαύνοντα Κρόνο εντός του 12ου οίκου, μέχρι και το τέλος του 2016, θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα, τα οποία, πιο ειδικά, θα σχετίζονται με την αξιοπιστία αλλά και τα οικονομικά της. Παράλληλα, μετά τα γενέθλια του νέου της προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη (4/3), ο Ουρανός από διέλευση έρχεται να συναντήσει με όψη συνόδου τον Χείρωνα εντός του 4ου οίκου (η έδρα, το τέλος), γεγονός το όποιο θα μπορούσε να φέρει αλλαγή έδρας (πχ επιστροφή στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης) αλλά και μια άνευ προηγούμενου ρήξη και διάσπαση.

Συγκρίνοντας, τώρα, τον Ήλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώνουμε ότι αυτός βρίσκεται σε επαφή με τον γενέθλιο άξονα Ερμή/Poseidon του κόμματος, δείχνοντας έτσι ότι αν και είναι πιθανό να καταφέρει να κάνει ένα ιδεολογικό ρετούς, ίσως αυτό δεν είναι επαρκές, ώστε η ΝΔ να πιάσει το πηδάλιο της χώρας. Τέλος, δύσκολα θα καταφέρει να αποτρέψει την διάσπαση της παράταξης.

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 4/10/1974

*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γεννηθεί στις 4/3/1968

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved