Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το 2016, τώρα με 50% έκπτωση!

Κάνε το καλύτερο δώρο – έκπληξη στο πρόσωπο που αγαπάς έξυπνα, οικονομικά, πρωτότυπα!

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το 2016, τώρα με 50% έκπτωση!


Αρωγός στον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων δώρων σου, και με σεβασμό στην τσέπη σου, το Astrology.gr έρχεται να σε βγάλει από την δύσκολη θέση στην -κλασική πλέον- ερώτηση «Τι δώρα να πάρω φέτος;» και σου κάνει την καλύτερη πρόταση για δώρα συμβολικά και γεμάτα αγάπη!

Από την άνεση του σπιτιού σου, και χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα, διάλεξε μια από τις Αστρολογικές αναλύσεις που θα βρεις στο E-Shop του Astrology.gr και χάρισέ την στον/την σύντροφό σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου.

Ένα δώρο με περιεχόμενο, μια μικρή έκπληξη που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, έρχεται τώρα στον υπολογιστή σου με 50% έκπτωση για να συντροφεύσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα στις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που έρχεται.

Ένα υπέροχο δώρο για τους φίλους σου και ένας αναλυτικός οδηγός για ‘σένα!

Η έκπτωση θα ισχύει από σήμερα έως και τις 10 Ιανουαρίου, σε όλες τις Αστρολογικές αναλύσεις.

Υπενθυμίζουμε τις επιλογές που μπορείς να κάνεις, παρουσιάζοντας παρακάτω, μία-μία, τις Αστρολογικές αναλύσεις που πωλούνται με έκπτωση, καθώς και την περιγραφή του περιεχομένου τους.

Προσωπική Πρόβλεψη 1 έτους (σελίδες 25-30)

provlepsishop

Πρόβλεψη 12 μηνών για όλους τους τομείς της ζωής σου

Η μέθοδος των διελεύσεων χρησιμοποιείται εδώ, για να υποδείξει τις ημερομηνίες, που συμβούν τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα για την επόμενη χρονιά. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου: τις συναλλαγές, την υγεία, τις σχέσεις, τις σπουδές κ.λπ.

Εκτός από τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες, περιέχεται ένα σπάνιο κείμενο στο οποίο περιέχεται μια ανάλυση του ωροσκοπίου σου.

Θέλεις να μάθεις τι έχει γραφτεί στους ουρανούς για σένα; Πάτησε εδώ!

Ανάλυση σχέσης (σελίδες 25-30)

synastry

Τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία της σχέσης με τον/την σύντροφό σου.

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Υπάρχει μέλλον στη σχέση σας;

Για να αποκτήσεις μια συνολική εικόνα για την πορεία και τις προοπτικές της σχέσης σου, πάτησε εδώ

Καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου (σελίδες 15-20)

karmiki

Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου. Τι πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη;

Αν η πραγματική επαφή με το Σύμπαν και τους πλανήτες είναι αυτό που σε φοβίζει και σε γοητεύει ταυτόχρονα, γίνε ένα μαζί τους, διαβάζοντας το δικό σου καρμικό ωροσκόπιο εδώ!

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου (σελίδες 45-60)

genethlio

Χαρακτήρας, προσωπικότητα και τάσεις ζωής

Έχεις απορίες για σένα, τους συγγενείς, τους φίλους σου; Μήπως διλήμματα για το τι πραγματικά σου ταιριάζει και τι δε θέλεις με τίποτα;

Μπορείς να λύσεις αυτές και πολλές άλλες απορίες με την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου που καλύπτει τους τομείς της ζωής σου, τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου, παραγγέλνοντας την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved