Ποια η στάση των αφανών ΗΠΑ στον «πόλεμο» Ρωσίας - Τουρκίας;

Θα προστατεύουν την Άγκυρα επ’ αόριστον ή θα σταματήσουν να τη στηρίζουν;

Ποια η στάση των αφανών ΗΠΑ στον «πόλεμο» Ρωσίας - Τουρκίας;

Η κατάρριψη του Ρώσικου πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας. Οι ΗΠΑ δείχνουν, μέσα από δηλώσεις τους, να λειτουργούν ως εκπρόσωπος Τύπου για λογαριασμό της Τουρκίας και να την στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα, μέσω του εκπρόσωπου του State Department, επιμένουν ότι το Ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον Τουρκικό εναέριο χώρο, πριν καταρριφθεί, ενώ ανέλαβε να διαψεύσει και τις κατηγορίες της Ρωσίας ότι η Άγκυρα συναλλάσσεται με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για την παράνομη διακίνηση πετρελαίου.

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός ρόλος των ΗΠΑ στη διαμάχη Ρωσίας – Τουρκίας και ποια στάση θα κρατήσουν στη συνέχεια;

Στην συναστρία μεταξύ των αστρολογικών χαρτών Τουρκίας – ΗΠΑ, ο γενέθλιος Ήλιος των ΗΠΑ είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Τουρκίας και οι δύο προαναφερθέντες πλανήτες σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Κρόνο των ΗΠΑ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μεταξύ τους υπάρχει μια μυστική διπλωματία και κρυφή ατζέντα η οποία παραμένει στο παρασκήνιο για να μην πλήττεται η φήμη των ΗΠΑ.

Αυτήν την περίοδο όμως, λόγω της διέλευσης του Πλούτωνα απέναντι από τον Ήλιο των ΗΠΑ και τον Πλούτωνα της Τουρκίας διαφαίνεται ότι η σχέση μεταξύ των δύο χωρών, μέσα από σειρά υπόγειων παιχνιδιών εξουσίας και μοιραίων γεγονότων, θα διαταραχθεί και οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να γυρίσουν την πλάτη στην Τουρκία ενώ δεν αποκλείεται να στραφούν και εναντίον της.

*Ο αστρολογικός χάρτης των ΗΠΑ έχει υπολογιστεί για 4/7/1776

* Ο αστρολογικός χάρτης της Τουρκίας έχει υπολογιστεί για 29/10/1923

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved