Η επόμενη μέρα μετά το φιάσκο των εκλογών στην Νέα Δημοκρατία

Που οδηγείται η δεξιά παράταξη; Η εκλογή προέδρου θα δώσει λύσεις;

Η επόμενη μέρα μετά το φιάσκο των εκλογών στην Νέα Δημοκρατία

Μετά την αποτυχία στις εθνικές εκλογές τόσο της 25η Ιανουαρίου όσο και της 20ης Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία ήταν αναγκασμένη να εκλέξει νέο πολιτικό αρχηγό.

Όπως είχαμε γράψει στο άρθρο «Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» στις 5 Οκτωβρίου 2015 η Νέα Δημοκρατία «αν και θέλει να αλλάξει σελίδα η χρονιά που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού ο Κρόνος της τελευταίας Ηλιακής επιστροφής της είναι σε σύνοδο με τον ετήσιο Ωροσκόπο της ενώ «πέφτει» εντός του 12ου οίκου, τον τομέα των δοκιμασιών, στο γενέθλιο ωροσκόπιο της. Ιδεολογικές αντιπαραθέσεις εντός των κόλπων της ίσως τελικά οδηγήσουν σε απόσχιση και δημιουργία ενός νέου φορέα.».

Έτσι, η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών που προγραμματίστηκαν για τις 22 Νοεμβρίου λόγω αδυναμίας στο ηλεκτρονικό σύστημα των πληροφοριών είχε ως αποτέλεσμα μια άνευ προηγουμένου λυσσαλέα μάχη μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας.

Αυτό οδήγησε σε παραίτηση τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους της Νέας Δημοκρατίας ενώ διατεθειμένος να παραιτηθεί δήλωσε και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο διελαύνων Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη υποδεικνύοντας ότι το εμφυλιο-πολεμικό κλίμα εντός της δεξιάς παράταξης θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αποσύνθεσης αφού σε αυτό συνηγορεί και ο διελαύνων Ποσειδώνας που πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας θολούρα και έλλειψη σχεδίου.

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί 4/10/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved