Οργισμένος Ποσειδώνας - Η τραγωδία στον Βόλγα

Ένα ταξίδι αναψυχής και ξεκούρασης έμελλε να γίνει εφιάλτης
Παπασταύρου Λίντα
Οργισμένος Ποσειδώνας - Η τραγωδία στον Βόλγα

γράφει η Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto

«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος» λέει ο λαός. Αυτή η κακιά ώρα έφτασε λοιπόν την10/7/2011 και ώρα 09:58 (GMT) στην Ρωσία. Ένα ταξίδι αναψυχής και ξεκούρασης έμελλε να γίνει εφιάλτης. Το ναυπηγημένο από το 1955 τσεχικής κατασκευής ποταμόπλοιο με το όνομα Bulgaria έμελλε να είναι ο υδάτινος τάφος ενηλίκων αλλά κυρίως παιδιών.

Εάν επιχειρήσουμε να συγκρίνουμε τις διελεύσεις της ημέρας με τον χάρτη της σύγχρονης Ρωσίας, βλέπουμε τον transit Κρόνο να είναι σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα, ενώ o transit Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή στον 9ο οίκο (ταξίδια, κρουαζιέρες). Ίσως τελικά υπερεκτίμησαν τις αντοχές του γέρικου σκαριού -σίγουρα έγιναν και μοιραία λάθη- αλλά είναι φανερό πως η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο διεκδικεί μεγάλο μερίδιο σε αυτήν την καταστροφή.

Η έκλειψη έγινε στον άξονα 10ου-4ου οίκου, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη στον Κριό, ο οποίος είναι εξαιρετικά επιβαρυμένος σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω. Και από αυτήν την άποψη δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι λίγες ώρες μετά το τραγικό ναυάγιο Άρης-Ποσειδώνας), είχαμε την αναγκαστική προσγείωση ενός Τουπόλεφ (Άρης-Ουρανός), με πέντε ακόμη ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους.


RUSSIA_TRAGEDY_RIVER

Ανάλυση δια μέσω μιας νέας τεχνικής

Ας αναλύσουμε τον χάρτη του συμβάντος με ώρα τέλεσης του γεγονότος 09:58 σε GMT. Σε παλαιότερες αναρτήσεις (ιδίως εντός του φόρουμ) έχουμε δείξει πως λειτουργεί αυτή τεχνική. Ο Ωροσκόπος προκύπτει στην 24η μοίρα του Σκορπιού. Η τεχνική αυτή λέει πως μετατρέπουμε την κάθε αριθμητική τιμή σε ζώδιο.

Για παράδειγμα: Αριθμητική τιμή του ωροσκόπου του συμβάντος είναι ...Ιχθύες. Πως πρόκυψε όμως αυτό; Το 24 είναι 2 φορές το 12 όπου είναι το ζώδιο των Ιχθύων. Τώρα πάμε να βρούμε σε ποιον οίκο καταλαμβάνουν θέση οι Ιχθύες. Το ζώδιο συνδέεται με τον 3ο και τον 4ο οίκο. Άρα μετακινήσεις (3ος) και η πατρίδα, το τέλος (4ος οίκος). Η ακμή του άξονα 4ου-10ου είναι στην 22η μοίρα που έχουμε πει πως είναι η μοίρα της δολοφονίας. Ο Ποσειδώνας είναι στην μηδενική μοίρα των Ιχθύων (ύδωρ) στον 3ο οίκο (μετακινήσεις) και σε όψη 135 μοιρών με τον Ήλιο (όπου είναι του 9ου εντός του 8ου).

Ο Ουρανός εντός του 4ου οίκου (ξαφνικά γεγονότα) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 2ο οικονομικά. Άρα κάποιο ξαφνικό γεγονός (Ουρανός) φέρνει ένα τέλος (4ος οίκος).

Δείτε τώρα ένα «τρικ». Βρίσκουμε την διαφορά μεταξύ Ουρανού-Πλούτωνα (είναι μια μοίρα) και την μετατρέπουμε σε ζώδιο. Το 1 αντιστοιχεί στο πρώτο ζώδιο που είναι ο Κριός και που βρίσκεται στον 5ο οίκο του χάρτη που βλέπουμε. Αρά ένα ξαφνικό τέλος μιας απόλαυσης ή και των παιδιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved