Κόλαση στην Κύπρο-Το άλλο πρόσωπο του Πλούτωνα

Ο αριθμός των θυμάτων διαρκώς αυξάνεται
Παπασταύρου Λίντα
Κόλαση στην  Κύπρο-Το άλλο πρόσωπο του Πλούτωνα

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο βάθους 100 μέτρων κρατήρας που άνοιξε ύστερα από την τρομερή έκρηξη στην ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» κοντά στην Λάρνακα, είναι ίσως ενδεικτικός για το μέγεθος της καταστροφής.

Κάποιος μάλιστα θέλοντας να περιγράψει παραστατικά το γεγονός, μίλησε για «πυρηνική έκρηξη», ορμώμενος ίσως από το μανιτάρι του καπνού που υψώθηκε πάνω από την περιοχή. Και στην πραγματικότητα, τα 98 κιβώτια με πυρίτιδα -αν ήταν μόνον αυτά- που πήραν φωτιά, δημιούργησαν ένα σκηνικό ανάλογο με αυτό της Φουκουσίμα.

Ο αριθμός των θυμάτων διαρκώς αυξάνεται (είναι σίγουρα πάνω από 12), ενώ σε πολλά από τα γειτονικά χωριά -σε απόσταση χιλιομέτρων, δηλαδή- υπάρχουν τραυματίες!

Ένα επιπλέον πρόβλημα που προέκυψε από τις διαδοχικές εκρήξεις ήταν η καταστροφή του παραπλήσιου σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας του Βασιλικού (κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε από το ωστικό κύμα), με αποτέλεσμα το 70% του νησιού να μην έχει ρεύμα. Υπάρχει μάλιστα το σοβαρό ενδεχόμενο το black out να πάρει ακόμη πιο μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η αιτία του κακού ήταν μια φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 4:25 τα ξημερώματα και δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί. Την ώρα της έκρηξης είχαμε μια αρκετά χαρακτηριστική σύνοδο του Μεσουρανήματος της στιγμής με τον transit Ουρανό στον Κριό, ενώ είναι εντυπωσιακό πως η φωτιά ξέσπασε την ώρα που το διελαύνον Μεσουράνημα έκανε σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό στους Ιχθύες. Σαν μια εφιαλτική ενεργειακή «παρένθεση» με αρχή και τέλος τον πλανήτη των ανατροπών.

Όλα αυτά βέβαια και πέρα από τους επί μέρους δείκτες θυμίζουν ...εκλείψεις, ας δούμε όμως όλο το αστρολογικό τοπίο.

Αστρολογικά, ο πλανήτης που πυροδότησε την καταστροφή ήταν -ως είθισται- ο Άρης, αφού η διέλευση του από τους Διδύμους έθιξε άμεσα τον Ωροσκόπο της Κύπρου, ο οποίος είχε ήδη δεχθεί «πλήγματα» από τις τρεις εκλείψεις που προηγήθηκαν. Κι αυτό το σημειώνω επειδή και η τελευταία Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, στην αστρική της εκδοχή συνέβη στην 15η μοίρα των Διδύμων, σχεδόν πάνω δηλαδή στον Κυπριακό Ωροσκόπο.

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική μελέτη των δεδομένων αποκαλύπτει πως ο Άρης δεν «έδρασε» μόνος του.

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να σημειώσω την δυσαρμονική του σχέση με τον Πλούτωνα (τετράγωνο) στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Κύπρου, μια όψη που περιέχει ως εμπλεκόμενη την Σελήνη -τον λαό της Κύπρου- και πρακτικά δρομολόγησε την τραγωδία του 1974 και την διχοτόμηση του νησιού (ο Πλούτωνας είναι στον 4ο οίκο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, μια σαφής ένδειξη πόνου).

Και δυστυχώς, στην παρούσα φάση, ο πλανήτης των μηδενισμών έδειξε τα δόντια του με έναν διαφορετικό τρόπο.

Εκτός από την επιρροή των εκλείψεων και του ίδιου του Άρη, στον προοδευτικό χάρτη της Κύπρου υπάρχει ένα σχεδόν ακριβές εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, μια όψη η οποία ενεργοποίησε τις καταστρεπτικές διαστάσεις του γενέθλιου τετραγώνου των δύο πλανητών. Σαν εικόνα η γενέθλια σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στην Παρθένο και τον 4ο οίκο παραπέμπει και σε μια εργοστασιακή μονάδα. Μάλιστα, ο προοδευμένος Άρης σχηματίζει ένα ακριβές εξάγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη

Επιπλέον, ο διελαύνων αστρικός Πλούτωνας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την γενέθλια τροπική Σελήνη της Κύπρου στους Διδύμους, την ίδια στιγμή που ο αστρικός Ουρανός τετραγωνίζει την ευαίσθητη περιοχή. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στον τριπλό χάρτη που σας παραθέτω. Στον εσωτερικό κύκλο είναι το γενέθλιο ωροσκόπιο της Κύπρου, στον εξωτερικό οι αστρικές διελεύσεις και στον μεσαίο το τρέχον προοδευτικό (secondary).


tri_wheel_cyprus

Το πρόβλημα είναι πως ο αστρικός Πλούτωνας και ο αστρικός Ουρανός θα συνεχίσουν να «παρενοχλούν» την γενέθλια τροπική Σελήνη της Κύπρου, όπως και τον Ωροσκόπο της για ένα διάστημα τουλάχιστον τριών ετών. Και μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, πολλά ακόμη μπορούν να συμβούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved