Υπόθεση Πανούση: Τι δείχνουν τα άστρα για την εξέλιξη του θέματος που «καίει» την Κυβέρνηση

Ποιες θα είναι οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού;

Υπόθεση Πανούση: Τι δείχνουν τα άστρα για την εξέλιξη του θέματος που «καίει» την Κυβέρνηση

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες θέλουν να με εξοντώσουν» κατήγγειλε τις προηγούμενες μέρες ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, και σήμερα βρέθηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, προκειμένου να κάνεις αποκαλύψεις και να δώσει τα στοιχεία όσων τον απείλησαν την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο κ. Πανούσης υπέδειξε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με κρατουμένους - μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Επιπλέον, όπως ισχυρίστηκε, τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, τα οποία γνωρίζει και ο Πρωθυπουργός από τα απόρρητα ενημερωτικά δελτία της ΕΥΠ, σημειώνουν πως βρέθηκε στο στόχαστρο των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης, μετά την αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα υπεσχημένα από τους «τρεις» τρομοκράτες, κατά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις και επαφές που είχαν μεταξύ τους.

Από αστρολογικής πλευράς, ο Γιάννης Πανούσης προβαίνει σε αυτές τις βαριές καταγγελίες, έχοντας τον διελαύνοντα Ποσειδώνα αλλά και οσονούπω τον διελαύνοντα Κρόνο σε δυσαρμονική όψη, τόσο με τον γενέθλιο Κρόνο όσο και την γενέθλια Αφροδίτη του, δείχνοντας ότι οι κινήσεις του δεν θα μπορέσουν να βρουν το στόχο που θέλουν και να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, εξετάζοντας τη συναστρία του με τον Αλέξη Τσίπρα, διαπιστώνουμε ότι είναι «προβληματική» αφού ο Άρης του πρώην Υπουργού είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο του Έλληνα Πρωθυπουργού ενώ ο Κρόνος του Γιάννη Πανούση είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη του Αλέξη Τσίπρα, υποδεικνύοντας ότι μεταξύ τους υπάρχει ένα «παιχνίδι ελέγχου και εξουσίας» και ίσως και για αυτό δεν βρήκε την υποστήριξή του.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/19/74

*Ο Γιάννης Πανούσης έχει γεννηθεί 2/8/1949

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved