Νότιο Σουδάν-Η άφιξη μιας νέας χώρας

Μια νέα υπερδύναμη
Νότιο Σουδάν-Η άφιξη μιας νέας χώρας

από τον Γιάννη Ριζόπουλο



Ύστερα από έναν εμφύλιο σπαραγμό δεκαετιών που άφησε πίσω του χιλιάδες θύματα και καταστροφές, το χριστιανικό Νότιο Σουδάν αποσχίστηκε από το Βόρειο και από την 00:00 ώρα του Σαββάτου αποτελεί το 193ο κράτος του πλανήτη. Η Δημοκρατία του Νότιου Σουδάν έχει για πρωτεύουσα την Τζούμπα και είναι ίσως χαρακτηριστικό πως έγινε εξαιρετικά ευπρόσδεκτο στην διεθνή κοινότητα. Ας όψεται η Σελήνη του...


Καρκίνος με Ωροσκόπο στον Κριό και Σελήνη στο Ζυγό, έχει όλα τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή του και όχι μόνον. Παρότι το κράτος δημιουργήθηκε σε περίοδο εκλείψεων, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί εξαιρετικά «ενοχλητικό» για την ανάπτυξη του, η παρουσία του Δία στον 1ο οίκο και τον Ταύρο είναι εξαιρετικά καταλυτική, αφού δίνει τα περιθώρια ώστε κάθε «υπερβολή» να λειτουργήσει υπέρ του νέου κράτους.
Μάλιστα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ουσιαστική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και γενικότερα για μια οικονομική ισχύ κατά πολύ άνω του μέσου όρου.
Πρακτικά και σύμφωνα με το συγκεκριμένο Ωροσκόπιο έχουμε να κάνουμε με την έλευση μιας νέας υπερδύναμης στην Αφρικανική ήπειρο.

sudan_south


Φυσικά ο χάρτης έχει και τα ευαίσθητα σημεία του, όπως για παράδειγμα το «κρυφό» τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη, τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Πλούτωνα, όψεις που θα μπορούσαν να εξωθήσουν σε συγκρούσεις με γειτονικές χώρες αλλά και να συμβάλλουν σε ποικίλες κρίσεις.
Με δεδομένο το ότι ο Άρης βρίσκεται στον 2ο οίκο, όλος αυτός ο αστρολογικός ...χαμός θα μπορούσε να σημαίνει και ακραίες οικονομικές διαμάχες σε σχέση με το ποιός τελικά θα καρπώνεται τον πλούτο της χώρας.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved