Το φάντασμα του Grexit επιστρέφει - Μπλόφα ή ζοφερή πραγματικότητα

Πόσο ορατό είναι το ενδεχόμενο ενός Grexit και ποιες οι επιπτώσεις του;

Το φάντασμα του Grexit επιστρέφει - Μπλόφα ή ζοφερή πραγματικότητα

Στην τελευταία του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πλέον περιθώριο ανοχής για "κοροϊδία και ύβρεις" εκ μέρους της Ελλάδας, αφήνοντας έτσι να πλανάται το φάντασμα της ελληνικής εξόδου από την ευρωζώνη αν δεν εφαρμοστεί απαρέγκλιτα το τρίτο μνημόνιο.
Το Grexit παραμένει στο τραπέζι ως σενάριο, γεγονός που το επισημαίνουν όχι μόνο ευρωπαίοι πολιτικοί αλλά και διεθνείς αναλυτές που διαπιστώνουν ότι η χώρα μη κινούμενη σε ρυθμούς ανάπτυξης αυξάνει την πιθανότητα να μην μπορέσει ανταποκριθεί στους όρους και τις απαιτήσεις τους τρίτου μνημονίου και ως εκ τούτου να αποπεμφθεί από την ευρωζώνη.
Στο αστρολογικό κομμάτι, ο Άδμητος από διέλευση βρίσκεται από τα τέλη του 2014 σε σύνοδο με το γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ελλάδας Ωροσκόπου / Κρόνου δείχνοντας ότι η χώρας μας βιώνει από τους εταίρους πολύ έντονο οικονομικό στραγγαλισμό.
Από την άλλη, ο διελαύνων Ποσειδώνας σε σύγκριση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για την ενδεχόμενη αποπομπή της χώρας από μια ένωση κρατών μέσα στο επόμενο τετράμηνο.
Θέλοντας να διαπιστώσουμε τις συνέπειες αυτής της ενδεχόμενης κίνησης και μελετώντας τον ετήσιο άξονα Δία /Κρόνου Υποθετικού για το έτος 2016, διαπιστώνουμε ότι συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα της Ελλάδος Μεσουρανήματος / Απόλλων και Κρόνου Υποθετικού / Ποσάιντον δείχνοντας ότι μια χρηματοοικονομική αλλαγή δεν θα πάει πιο κάτω τη χώρα αντίθετα μπορεί να τη βοηθήσει.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved