Οι 300 του Λεωνίδα και οι σύγχρονοι πολιτικοί Εφιάλτες

Μιλάμε για το 98% του συνόλου των χρημάτων
Παπασταύρου Λίντα
Οι 300 του Λεωνίδα και οι σύγχρονοι πολιτικοί Εφιάλτες

Ανιχνεύει στο σκοτάδι ο Karl-Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

Η Ελλάδα και ο λαός που την κατοικεί ανά τα έτη και τους αιώνες έχει αναλάβει απέναντι στην Ιστορία μα και την ανθρωπότητα, την ιερή υποχρέωση να παίζει ανατρεπτικό ρόλο και να επαναφέρει την Συμπαντική ισορροπία όταν οποιοσδήποτε επιχειρεί να την διαταράξει. Οι Έλληνες αντιστάθηκαν σε υπερδυνάμεις όπως οι Πέρσες, οι Οθωμανοί και οι Γερμανοί (Ναζί). Αυτό όμως, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα περί ηρώων κλπ, κάποιοι δεν της το συγχώρεσαν ποτέ.

Με την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙ (το οποίο εφεξής θα καλείται καλλιτεχνικά Μεσοπρόθεσμο) ουσιαστικά έβαλε τους λύκους να ρημάξουν την Δημόσια περιουσία της σε ένα πλιάτσικο που μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνο της Ρωσίας επί Προεδρίας Boris Yeltsin, όπου ο τότε Πρόεδρος έχοντας μειωμένο καταλογισμό ελέω του αλκοολισμού του πωλούσε πετρελαιοπηγές και αδαμαντωρυχεία για ένα πιάτο φαγητό.

Πολλοί μιλούν για την ανάπτυξη της Τουρκίας. Άλλοι για την ισχύ της Αμερικής. Αλλά όλα αυτά είναι μπαρούφες. Ποιοι τελικά χρωστούν αυτά τα πολλά λεφτά σε αυτούς τους λίγους τραπεζίτες; Η απάντηση είναι ΟΛΟΙ! Ας χρησιμοποιήσουμε τις μετρήσεις του έγκυρου περιοδικού Economist. Δείτε τι χρωστάνε οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Έλληνες. Το νούμερο επάνω είναι το παγκόσμιο χρέος που είναι ίσως και ανώτερο από τα χρήματα τα οποία έχουν ήδη τυπωθεί. Και αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που έχουν δανείσει τόσα πολλά λεφτά;

SYNOLIKA_XREH_KRATIKA

Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York (Morgan)
Goldman Sachs of New York

Μιλάμε για το 98% του συνόλου των χρημάτων της ανθρωπότητας! Το δεύτερο ερώτημα είναι πως αφού έχουν δανείσει κράτη με μεγαλύτερα ποσά και πολύ καλύτερη οικονομία, γιατί δεν τα διεκδικούν από εκεί; Ένα επίσης κρίσιμο ερώτημα είναι το πως χρωστάνε το Μπαχρέϊν και τα Αραβικά Εμιράτα το 54και 56% αντίστοιχα αφού είναι οι Νο 1 προμηθευτές πετρελαίου; Κι ακόμη τι κάνει να πιστεύει τον Jean Claude Junker ότι το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία και η Βρετανία δεν έχουν ανάγκη από μηχανισμούς βοηθείας; Δείτε τον παρακάτω χάρτη από την Wikipedia. Απλά δείτε το Λουξεμβούργο τι ποσοστό του ΑΕΠ έχει χρέος. Ε, όχι κύριε Junker να μιλάτε εσείς και οι Άγγλοι!

EUROPEAN_WIKI_DEBT

Στις συζητήσεις ακούγεται πως μια χώρα είναι υποχρεωμένη να τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Αυτό είναι το σωστό και το πρέπον. Όμως, όταν ακούει η Γερμανία συζητήσεις για πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα την κόβει κρύος ιδρώτας. Εκεί να δεις ...Μακροπρόθεσμο! Τώρα όσον αφορά τους οίκους αξιολόγησης, όλοι γνωρίζουν πλέον ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Αλήθεια που ήταν η αξιολόγηση της Lehmann Brothers;

Η Ρωσία είχε ανάλογο πρόβλημα όμως ο Πούτιν κατάφερε και την έκανε υπερδύναμη μέσα σε 5 χρόνια. Στην Ελλάδα η «κομματική πειθαρχία» είναι μάλλον πάνω από την πατρίδα. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στον κύκλο των 90ο Άρης σύνοδο με Hades πράγμα που δείχνει πως δεν είναι και από τα παιδιά που τα λέμε πως είναι και από την καλύτερη πάστα. Και δυστυχώς δεν έχω λόγω να διαφωνήσω με τον Γιάννη Ριζόπουλο για τον κολάσιμο ρόλο του. Άλλωστε για να πέσουν οι Θερμοπύλες χρειάστηκε και ένας Εφιάλτης. Στην προκειμένη περίπτωση με 155 Εφιάλτες alea jacta est, δηλαδή ο κύβος ερρίφθη.

Μεταπολίτευση: «Der lacht gut, der als Letzter lacht» δηλαδή «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος».

Είχαμε τονίσει πως το κράτος της Μεταπολίτευσης πνέει τα λοίσθια. Το κακό είναι πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Ελληνικός λαός είναι έτοιμος να τους τραβήξει μαζί του στον πάτο.

Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης ο προοδευμένος Ποσειδώνας είναι στην 12η μοίρα του Αιγόκερω και βρίσκεται ήδη σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο της Ελλάδος. Η Ποσειδώνια (απατηλή) χειραγώγηση μέσω των άλλων έχει ήδη αρχίσει. Αλήθεια γνωρίζατε πως κάποιος βουλευτής ψήφισε με αντάλλαγμα έγκριση δανείων για τις επιχειρήσεις του; Κάργα Ποσειδώνας.

Το προοδευμένο MC σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ήλιο όπου είναι στον 2ο οίκο της Ελλάδας, δίνει τον ρυθμό στις οικονομικές εξελίξεις, ενώ οι Δεσμοί της Σελήνης σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και τον Ουρανό επισημαίνουν την «μοιραία» ανατροπή των δεδομένων και τις πληγές που ανοίγουν στον λαό.

Στον ίδιο χάρτη έχουμε τον Προοδευμένο Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δείχνει την δόλια επιτήδευση. Όμως από τις 21/8 τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Έρχεται το πολιτικό τέλος των ζηλωτών του Εφιάλτη.

Έτσι κι αλλιώς η Ιστορία έχει αποδείξει πως όλοι αυτοί είναι αναλώσιμοι και το μόνο που πετυχαίνουν τελικά άθελα τους, είναι να συντηρούν την σπίθα της αντίστασης και της αναγέννησης.

GReek_2011

Τέλος Α΄ Μέρους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved