Η Πράσινη σας… κερνάει τον καφέ της ημέρας από τα Coffeeway

Από αυτή την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών, «Η Πράσινη», αλλάζει, ανανεώνεται και σας... κερνάει τον καφέ της ημέρας ή άλλο ρόφημα της επιλογής σας, εντελώς δωρεάν, στα καταστήματα Coffeeway.

Η Πράσινη σας… κερνάει τον καφέ της ημέρας από τα Coffeeway


Mε μοντέρνα σχεδίαση, νέες στήλες και παρεμβατική αρθρογραφία από τις κορυφαίες υπογραφές στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού (Κωνσταντινίδης, Συρίγος, Νικολογιάννης, Κοντός, Μπακολιάς, Κουβόπουλος, Σκλαβουνάκης, Σιούτας), η «Πράσινη» στηρίζει όλα τα τμήματα του ιστορικού συλλόγου και ετοιμάζει μια σειρά από απίθανες εκπλήξεις για τους αναγνώστες της.

Από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα, μαζί με την Πράσινη οι αναγνώστες της εφημερίδας θα μπορούν με ένα μόνο κουπόνι να απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν το ρόφημα της επιλογής τους σε regular μέγεθος ποτηριού από τα Coffeeway σε Αθήνα (Κάνιγγος, Πατησίων, Μελίσσια, Καλλιθέα, Golden Hall, Παγκράτι, Σύνταγμα, River West, Χαλάνδρι, Δάφνη, Περιστέρι Ηλιούπολη, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Νέα Σμύρνη) Πειραιά, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα, Δροσιά, Νέα Μάκρη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κόρινθο, Τρίκαλα, Ξάνθη, Χίο, Κέρκυρα, Φλώρινα, Ορεστιάδα, Ηράκλειο, Νέα Μάκρη και Σύρο.

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει χρήση του κουπονιού για αγορές προϊόντων καφεκοπτείων κερδίζοντας έκπτωση 15%.

Από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα μαζί με την Πράσινη θα απολαμβάνετε εντελώς δωρεάν το αγαπημένο σας ρόφημα από τα Coffeeway, ενώ το κυριακάτικο κουπόνι θα έχει ισχύ και τη Δευτέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved