Ποιο το μήνυμα Τσίπρα στο «κέντρο Σόιμπλε»; Θα πετύχει το στόχο του;

Τι διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα του ΟΗΕ; Πώς θα αντιδράσει το Βερολίνο;

Ποιο το μήνυμα Τσίπρα στο «κέντρο Σόιμπλε»; Θα πετύχει το στόχο του;

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις ΗΠΑ και μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την Αναπτυξιακή Ατζέντα 2015 έστειλε μήνυμα από το βήμα του ΟΗΕ για το θέμα του χρέους με τελικούς παραλήπτες το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η αναδιάρθρωση του χρέους είναι αναγκαία για την ανάπτυξη, επικαλούμενος το ιστορικό παράδειγμα της Γερμανίας το 1953, θέση που είχε αναπτύξει και το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά ΔΝΤ και Βερολίνο αρνούνται.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσβλέπει να φέρει, τόσο τη Γερμανία, όσο και τους διεθνείς παράγοντες προ των ευθυνών τους χρησιμοποιώντας ένα οικονομικό δεδικασμένο το οποίο έχει καρπωθεί και χρησιμοποιήσει η Γερμανία, η οποία, δεν θα είχε καταφέρει χωρίς αυτό το μέτρο να είναι η σημερινή ατμομηχανή της Ευρώπης.

Από αστρολογικής πλευράς, τόσο στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, όσο και του Αλέξη Τσίπρα ο πλανήτης της Uranian Astrology, ο Απόλλων, από διέλευση για τα δύο επόμενα χρόνια θα ισούται με τον άξονα Ουρανού / Άδμητου, δείχνοντας ότι το μήνυμα του Πρωθυπουργού έχει την μορφή τελεσιγράφου μέσω του οποίου τους διαμηνύει την ισχυρή του βούληση να επιλυθεί οπωσδήποτε το θέμα του χρέους. Αν δεν ενδώσουν με το καλό διαφαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να το διεκδικήσει με ένδικα μέσα.
Ακόμη, λόγω του ότι ο διελαύνων Ουρανός, ο πλανήτης της ανατροπής, στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται στον 11ο οίκο (συλλογικότητα) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα καταφέρει να βρει διεθνείς υποστηρικτές των θέσεών του.

Από την άλλη, στον αστρολογικό χάρτη της Γερμανίας, ο Ουρανός από διέλευση σχηματίζει όψη συνόδου με τον γενέθλιο Κρόνο της, δείχνοντας ότι το Βερολίνο θα βρεθεί σε μια κατάσταση που θα έρθουν «τα πάνω κάτω» και θα αναγκαστεί είτε να συμμορφωθεί, είτε να εναντιωθεί αρνούμενο το παρελθόν του, δυσχεραίνοντας απίστευτα τη θέση του. Αυτό θα γίνει πολύ πιο ορατό το 2ο εξάμηνο του 2016, όταν θα αρχίσει ο διελαύνων Πλούτωνας (αποσύνθεση) να πλησιάζει στο σχηματισμό όψης συνόδου με τον γενέθλιο Κρόνο (ισχύ, παρελθόν, εξουσία) της σημερινής, απόλυτης κυρίαρχου της Ευρώπης.

*Ο αστρολογικός χάρτης του Αλέξη Τσίπρα έχει υπολογιστεί για 28/7/1974
*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974 (Μεταπολίτευση)
*Ο αστρολογικός χάρτης της Γερμανίας έχει υπολογιστεί για 3/10/1990

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved