Εκλογές 2015: Σήμερα ορκίζεται ο Αλέξης Τσίπρας - Ποιες οι προτεραιότητές του;

Ποιοι θα είναι οι άξονες της κυβερνητικής πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα την επόμενη μέρα των εκλογών;

Εκλογές 2015: Σήμερα ορκίζεται ο Αλέξης Τσίπρας - Ποιες οι προτεραιότητές του;

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τον χθεσινό εκλογικό του θρίαμβο που αποτελεί πολιτικό συμβάν που απασχόλησε τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή πολιτική σκηνή, σήμερα, Δευτέρα, στις 20:00, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ορκιστεί για δεύτερη φορά πρωθυπουργός.

Με βάση την Uranian Astrology ο άξονας που σηματοδοτεί τους πρωταρχικούς σκοπούς της σημερινής ορκωμοσίας είναι ο Ερμής / Κρόνος Υποθετικός = Δίας. Ο συγκεκριμένος άξονας, κατά τη διάρκεια της αποψινής ορκωμοσίας, συναντά τους γενέθλιους άξονες στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα, Κρόνου / Ποσάιντον, Σελήνης / Άδμητου και Ωροσκόπου / Ποσάιντον ενώ από πρόοδο έχει «επαφή» με τα μεσοδιαστήματα Ποσειδώνα / Άδμητου και Βορείου Δεσμού / Ουρανού αντίστοιχα.

Αυτές οι αστρολογικές εξισώσεις προεικονίζουν ότι το βάρος τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και του κυβερνητικού επιτελείου του θα πέσει στην διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, προκειμένου οι όροι της συμφωνίας είτε να αλλάξουν είτε να απαλειφθούν, ώστε ο πολίτης να αισθανθεί «ανακούφιση» σε περισσότερους τομείς και στη δίκαιη κατανομή των οικονομικών βαρών μεταξύ «αδύναμων» και «προνομιούχων».
Παράλληλα, λόγω της προαναφερόμενης εμπλοκής του άξονα Ποσειδώνα / Άδμητου θα επιχειρηθεί, όσοι έχουν «παρασιτική» συμπεριφορά ή σχετίζονται με ζητήματα διαπλοκής να έρθουν προ των ευθυνών τους και να καταβάλλουν αυτά που τους αναλογούν.

Επιπρόσθετα, λόγω του ότι ο διελαύνων Δίας συναντά με έμμεσο μεσοδιάστημα τον γενέθλιο Ουρανό του Αλέξη Τσίπρα και το μεσοδιάστημα Άδη / Πλούτωνα, διαφαίνεται ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα κάνει προσπάθειες για ένα κράτος πιο κοινωνικό που θα είναι δίπλα στον ασθενή και τον άπορο και απέναντι σε όποιον ζει εις βάρος των υπολοίπων και πλουτίζει ύποπτα.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved