Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την ΝΔ;

Θα καταφέρει η «λαϊκή μαγκιά» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να θαμπώσει το άστρο του Αλέξη Τσίπρα;

Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την ΝΔ;

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ένας πολιτικός του παλιού συστήματος, έχει διατελέσει υπουργός και ως κλασσικός Τοξότης, μέσω του αυθορμητισμού του, καταφεύγει στο παιχνίδι της προκάτ ατάκας, προκειμένου να προσεγγίσει τα λαϊκά στρώματα. Η διέλευση του τυχερού Δία μέσα από το ζώδιο του Λέοντα, πραγματοποιώντας όψη συνόδου με τον γενέθλιο Πλούτωνα του, τον πλανήτη του μετασχηματισμού, τον έφερε στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας ως «υπηρεσιακό Πρόεδρο».

Η παρουσία του γενέθλιου Άρη του στο ζώδιο της συναίνεσης, το Ζυγό, συνέβαλε στο να επενδύσει προεκλογικά στην πολιτική συνεννόηση για την υπέρβαση της κρίσης που περνά η χώρα, ενώ η θετική όψη του με τον Πλούτωνα συμβάλλει, όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, στο να παρουσιάζεται πιο επιθετικός έναντι του Αλέξη Τσίπρα, προσπαθώντας να ενισχύσει τα δικό του προφίλ.

Άραγε, μπορεί ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να είναι εκείνος που το βράδυ των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα απειλήσει το μέχρι στιγμής αήττητο σερί του Αλέξη Τσίπρα;

Την ημέρα των Εκλογών, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα έχει τον διελαύνοντα Άρη σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα, δείχνοντας ισχυρή θέληση για δράση και κίνητρο για επικράτηση. Παράλληλα όμως, θα έχει τόσο τον διελαύνοντα Δία όσο και τον διελαύνοντα Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου με τη γενέθλια Αφροδίτη του, υποδεικνύοντας ότι οι θέσεις του και το εκλογικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας δεν θα τύχουν της απήχησης και της αποδοχής που θα ήθελε.

Από την άλλη, ο διελαύνων Ερμής θα βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Άρη της Νέας Δημοκρατίας που δείχνει ένταση, αγωνία και εκνευρισμό ενώ παράλληλα ο διελαύνων Πλούτωνας, που σχετίζεται με τις μάζες, θα βρίσκεται σε όψη αντίθεσης με το γενέθλιο Άρη της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτώντας έτσι και την άρνηση του κόσμου για περισσότερη ενίσχυση.

Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρο της είναι ένας Βαγγέλης Μεϊμαράκης που δεν δείχνει να πείθει σε μια ακατάλληλη στιγμή για την Νέα Δημοκρατία.

*Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει γεννηθεί 14/12/1953

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί 4/10/1974

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved