Εκλογές 2015: Σήμερα η μεγάλη μονομαχία - Τι δείχνουν τα άστρα για το αποψινό debate

Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις; Προς τα πού θα «γείρουν» οι αναποφάσιστοι;

Εκλογές 2015: Σήμερα η μεγάλη μονομαχία - Τι δείχνουν τα άστρα για το αποψινό debate

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σήμερα στο debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Στις 9 το βράδυ στο στούντιο 3 του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα «κονταροχτυπηθούν» με στόχο να κερδίσουν τους αναποφάσιστους. Θα τα καταφέρουν;

Τι λέει ο αστρολογικός χάρτης της αποψινής «τηλεμαχίας»;

Το debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγέλλη Μεϊμαράκη πραγματοποιείται με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού που δείχνει ότι, μέσα από αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις, ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα επιδιώξει να κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού και δη αυτού που ταλαντεύεται στο τι θα ψηφίσει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Εξ αιτίας του ότι ακόμη βρισκόμαστε υπό την επίδραση του τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια τα «κακώς κείμενα» και τα «άπλυτα» του αντίπαλου, αναμένεται ότι στην αποψινή τηλεμαχία οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη μάχη έχοντας για όπλα τους τα παρελθοντικά «φάουλ» του αντιπάλου τους. Και μιας και ο Ήλιος της σημερινής τηλεμαχίας ισούται με το μεσοδιάστημα Άρη / Ουρανού, ίσως υπάρξουν ξαφνικά προβλήματα κατά την έναρξή της, καθυστερήσεις, τεχνικά ζητήματα ή ολιγόλεπτη διακοπή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τον διελαύνοντα πλανήτη της δράσης, τον Άρη, να πραγματοποιεί όψη συνόδου με τον γενέθλιο Πλούτωνα του, ίσως νιώσει ότι πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη στη σημερινό debate και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όσους άσσους έχει στο μανίκι του εις βάρος του αντιπάλου του. Ωστόσο, ο διελαύνων Ήλιος, ενεργοποιεί την όψη τετραγώνου Ηλίου – Δία, δείχνοντας την τάση του στο αποψινό debate να είναι υπέρμετρα αισιόδοξος και να στερείται ρεαλισμού.

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να ξεκινά αγχωμένος και να διακατέχεται από αγωνία λόγω του ότι τις προηγούμενες ώρες η διελαύνουσα Σελήνη βρισκόταν σε σύνοδο με τον Πλούτωνα του, δημιουργώντας του στρες για κάποια θέματα. Ωστόσο, με την πάροδο της ώρας θα νιώθει πιο απελευθερωμένος από το άγχος του. Παράλληλα, θα έχει τον διελαύνοντα Ερμή σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή του και θα έχει μια δυσκολία να εκθέσει τις ιδέες του, διαπιστώνοντας ότι θα υπάρχει μια άρνηση ή αντίδραση προς τα λεγόμενά του. Το γεγονός όμως ότι ο διελαύνων Άρης θα ισούται με τον γενέθλιο Ερμή και τον γενέθλιο άξονα Ουρανού / Βουλκάνους του Αλέξη Τσίπρα, δείχνει ότι θα είναι υπέρ του το ότι τα λεγόμενά του θα προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό στον αντίπαλό του.

Τέλος, η τηλεμαχία αυτή δεν θα διαμορφώσει αποτέλεσμα, αφού γίνεται υπό την επιρροή της όψης αντίθεσης Δία - Ποσειδώνα σε κοσμικό επίπεδο που υποδεικνύει ότι αφ' ενός οι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα είναι σαφείς ως προς το μήνυμα που θέλουν να περάσουν και αφ' ετέρου ίσως καταφύγουν σε υποσχέσεις, χωρίς όμως να εξηγούν πως μπορούν να πραγματοποιηθούν ή σε υπερβολές που δεν θα πείσουν.

*Ο αστρολογικός χάρτης της σημερινής «τηλεμαχίας» έχει υπολογιστεί για 14/9/2015 21:00

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974

*Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει γεννηθεί 14/12/1953

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved