Επικό! Μόλις κυκλοφόρησε: Η Ζωή αυτοτρολάρεται στο νέο spot της ΛΑΕ!

«Τι είπατε;» είναι η πρώτη της ατάκα στο σποτάκι της για τη Λαϊκή Ενότητα

Επικό! Μόλις κυκλοφόρησε: Η Ζωή αυτοτρολάρεται στο νέο spot της ΛΑΕ!

«Ψηφίστε αλήθεια» είναι ο τίτλος του νέου τηλεοπτικού σποτ της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, όπως και οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Κώστας Λαπαβίτσας, στο σχετικό video δεν διστάζει να τρολάρει τον ίδιο της τον εαυτό.

Με χιούμορ και σαρκασμό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλάζοντας λάστιχο, εξηγεί σε έναν πολίτη που διαβάζει το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου του Χρέους γιατί το χρέος είναι «επονείδιστο» και «απεχθές».

Μάλιστα, όταν ο ψηφοφόρος τη ρωτά «Τελικά πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος;» τότε εκείνη - χτυπώντας το χέρι στο καπό ενός αυτοκινήτου –τον κεραυνοβολεί με αυστηρό ύφος με τη γνωστή της ατάκα «Τι είπατε;» και του εξηγεί γιατί οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν το χρέος, αλλά να το διαγράψουν μονομερώς.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη, που εκτός από τη γνώση, δείχνει και το χιούμορ, μέσα από το προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, έβγαλε μια πτυχή της προσωπικότητάς της που δεν έχει γίνει τόσο γνωστή.

Συγχρόνως, η Αφροδίτη που σηματοδοτεί την προεκλογική καμπάνια και τις πολιτικές διαφημίσεις βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα (προσωπική προβολή - παρουσία, εύθυμη διάθεση) και πραγματοποιεί θετική όψη τριγώνου με τους γενέθλιους πλανήτες, Ήλιο (προσωπικότητα), Ποσειδώνα (έμπνευση) και Άρη (δράση) της Ζωή Κωνσταντοπούλου, γεγονός που δημιούργησε γόνιμο έδαφος για να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα με χιούμορ, στο νέο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής ενότητας το οποίο θα έχει μεγάλη απήχηση. Η σύνοδος του διελαύνοντα Ερμή με τον γενέθλιο Πλούτωνα της βοηθά στο να περάσει ένα μήνυμα που θα βάλει σε προβληματισμό τον πολίτη και θα τον ωθήσει, μετά από βαθιά σκέψη, να πάρει μια απόφαση για τις εκλογές.

Απολαύστε το video

{youtube}mUef7LUS_Ik{/youtube}

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved