Εκλογές 2015: Τι λένε τα άστρα για το πρώτο debate των πολιτικών αρχηγών;

Τι θα δεις και θα ακούσεις στην πρώτη τηλεοπτική προεκλογική μάχη;

Εκλογές 2015: Τι λένε τα άστρα για το πρώτο debate των πολιτικών αρχηγών;

Στις 21:00, απόψε το βράδυ, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, θα ξεκινήσει το πρώτο τηλεοπτικό debate πολιτικών αρχηγών στην Ελλάδα μετά από 6 χρόνια.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της κρατικής τηλεόρασης, Πάνος Χαρίτος, θα υποδεχτεί τους 7 πολιτικούς αρχηγούς, Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Σταύρο Θεοδωράκη, Δημήτρη Κουτσούμπα, Πάνο Καμμένο και Φώφη Γεννηματά και θα συντονίσει τη συζήτηση με τους 7 δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, Όλγα Τρέμη (MEGA), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Αντώνη Σρόιτερ (ALPHA), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ) και Μάκη Γιομπαζολιά (E TV).

Ας δούμε όμως τι δείχνουν τα άστρα για την τηλεοπτική πολιτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών;

Το debate των 7 πολιτικών αρχηγών διεξάγεται με τη Σελήνη στο πύρινο και πομπώδες ζώδιο του Λέοντα, δείχνοντας ζωντανή και ζωηρή ατμόσφαιρα στο στούντιο της ΕΡΤ αλλά και διάθεση τρολαρίσματος του κοινού στο twiiter.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, μέσα από το εξισορροπητικό ζώδιο του Ζυγού εμπλέκεται σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα την ώρα διεξαγωγής του debate, προεικονίζοντας την τάση να δοθεί έμφαση ιδιαίτερα σε όσα -κυρίως δυσάρεστα- έχουν γίνει, ενώ πολλές απαντήσεις και ατάκες θα κρύβουν μέσα τους «χολή».

Οι υπερβολές και οι φανφάρες δεν θα λείψουν, αφού ο Δίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, αν και η όλη συζήτηση θα είναι «ντυμένη» με ένα πέπλο ευγένειας. Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκάθαρη απάντηση για ζητήματα που «καίνε» τον κόσμο δεν θα υπάρξει από το σύνολο των πολιτικών αρχηγών, γεγονός που ίσως συντελέσει στο να δοθούν «πόντοι» σε κόμματα και εκπροσώπους τους που τελικά δεν θα παρίστανται στη σημερινή τηλεμαχία.

Ευνοημένος από αυτή την τηλεοπτική πολιτική αναμέτρηση φαίνεται να βρίσκεται ελαφρώς ο Αλέξης Τσίπρας, λόγω του ότι ο Ερμής την ώρα διεξαγωγής του debate πραγματοποιεί όψη τριγώνου με το γενέθλιο Ωροσκόπο του, παρουσιάζοντας ευγλωττία και σχετική ευχέρεια σε ελιγμούς, χωρίς όμως να αποκλείονται και μεμονωμένες στιγμές λεκτικών ή νοηματικών λαθών που θα πυροδοτήσουν καυστικά σχόλια.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 24/7/1974

*Ο αστρολογικός χάρτης του σημερινού debate έχει υπολογιστεί για τις 21:00

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved