Εκλογές 2015: ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: Τι δείχνουν τα άστρα για το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας τους;

Υπάρχει πιθανότητα να συμπράξουν μετεκλογικά τα δύο μεγάλα κόμματα;

Εκλογές 2015: ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: Τι δείχνουν τα άστρα για το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας τους;

Τον τελευταίο καιρό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται όλο και πιο ανοιχτός σε μια ευρεία διακομματική συνεργασία Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα χθες, μέσω του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, προχώρησε ένα ακόμη βήμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πρώτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Τι λένε όμως τα άστρα; Μπορεί να προκύψει μια κυβέρνηση συνασπισμού Αριστεράς – Δεξιάς; Υπάρχουν πιθανότητες να λειτουργήσει και να μακροημερεύσει;
Αν συγκρίνουμε τον αστρολογικό χάρτη του Αλέξη Τσίπρα με αυτόν της Νέας Δημοκρατίας, καθώς υπάρχει η ακριβής ώρα γέννησής τους (του Βαγγέλη Μεϊμεράκη δεν υπάρχει), μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Προκύπτουν, λοιπόν, τα εξής:

Ο Ήλιος της Νέας Δημοκρατίας σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο του Αλέξη Τσίπρα και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ένδειξη για συνεργασία. Όμως, η Αφροδίτη του Αλέξη Τσίπρα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας ότι παρελθοντικές καταστάσεις και γεγονότα που σιγοβράζουν εδώ και χρόνια αποτελούν τροχοπέδη. Παράλληλα, ο Κρόνος του Αλέξη Τσίπρα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο, το Μεσουράνημα και τον Άρη της Νέας Δημοκρατίας, υποδεικνύοντας ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορούσαν να τους ενώσουν.

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα τόσο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και στον Αλέξη Τσίπρα, αφού ο διελαύνων Πλούτωνας πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Άρη της Νέας Δημοκρατίας και όψη αντίθεσης με τον Ερμή του Αλέξη Τσίπρα, προεικονίζοντας περισσότερο συνθήκες μια ρήξης μεταξύ τους, παρά τη γεφύρωση ενός χάσματος.

Ως εκ τούτου ακόμα και αν οι καταστάσεις επιβάλλουν μια κυβερνητική συνύπαρξη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και λόγω του ότι ο διελαύνων Ποσειδώνας προσβάλλει τόσο το Δία της Νέας Δημοκρατίας όσο και τον Ποσειδώνα του Αλέξη Τσίπρα μια τέτοια κίνηση θα σήμαινε δυσφήμιση και για τη μια και για την άλλη πλευρά και θα υπήρχαν μαζικές αποχωρήσεις μελών.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 4/10/1974

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved