Ποια η εξέλιξη της υπόθεσης για το «plan B» του Γιάνη Βαρουφάκη;

Η υπόθεση του περιβόητου «plan B» και η έκβασή της

Ποια η εξέλιξη της υπόθεσης για το «plan B» του Γιάνη Βαρουφάκη;

Τις τελευταίες μέρες έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα οι χειρισμοί του πρώην Υπουργού Οικονομικών σχετικά με το περιβόητο «plan B». Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε την άμεση κλήση του Γιάνη Βαρουφάκη σε εξέταση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για γενικευμένη παραπληροφόρηση και καθαρή συκοφαντία.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας ευφυής Κριός ο οποίος έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Άρη (δράση, προάσπιση) στο ζώδιο του Καρκίνου (πατρίδας οικογένεια) σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (αθέατη πλευρά) στο Σκορπιό (οικονομικά θέματα) δείχνοντας έναν άνθρωπο που μελετά κάθε πιθανό σενάριο για την επίτευξη ενός σκοπού.

Στην παρούσα φάση, ο προοδευμένος Άδμητος στον αστρολογικό χάρτη του Γιάνη Βαρουφάκη συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Κρόνου, δείχνοντας προβλήματα που δημιουργούνται από τρίτους που επιδιώκουν να ελεγχθούν τα πεπραγμένα του.

Παράλληλα, ο διελαύνων Απόλλων συναντά αρχικά τον προοδευμένο Πλούτωνα δείχνοντας ισχυρή υποστήριξη προς το πρόσωπό του από άτομα που θεωρούνται «εξπέρ» του είδους τους. Συγχρόνως, ο διελαύνων Απόλλων συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Μεσουράνημα / Βουλκάνους και Κρόνου Υποθετικού / Βουλκάνους υποδεικνύοντας ότι τα προβλήματα που έχουν ανακύψει τον τελευταίο καιρό αφ' ενός θα έχουν αίσια έκβαση για αυτόν και αφ' ετέρου θα γίνουν αφορμή για αύξηση της δημοτικότητάς του.

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος 24/3/1961

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved