Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ψηφοφορία των προαπαιτούμενων

Λαβωμένη ή ενισχυμένη η κυβέρνηση από το σημερινό crash test;

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ψηφοφορία των προαπαιτούμενων

Σήμερα θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τη δεύτερη δέσμη των προαπαιτούμενων. Το νομοσχέδιο, κατατέθηκε χθες τα ξημερώματα στη Βουλή προς συζήτηση και θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια απόψε το βράδυ.
Η έγκριση των μέτρων δεν τίθεται εν αμφιβόλω, καθώς η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, αναμένεται να στηρίξει τη συμφωνία και τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Ωστόσο, η σημερινή ψηφοφορία αποτελεί ένα νέο crash test για την κυβέρνηση, αφού από την ψήφιση της πρώτης δέσμης μέτρων κατέγραψε 38 «απώλειες». Ποιο, λοιπόν, θα είναι το αποτέλεσμά της και ποιες εξελίξεις θα πυροδοτηθούν;

Ο διελαύνων Ήλιος σήμερα το βράδυ θα συναντήσει στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα τους γενέθλιους άξονες Ουρανού / Άδμητου και Βόρειου Δεσμού / Κρόνου Υποθετικού, προεικονίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να δώσει ένα τέλος στην όποια εσωκομματική ή ενδοκυβερνητική αμφισβήτηση που υπάρχει στο πρόσωπό του. Παράλληλα, ο διελαύνων Ερμής συναντά τον γενέθλιο Ζευς του, γεγονός που σηματοδοτεί τη θέλησή του για κάθαρση.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός συναντά το γενέθλιο άξονα Άρη / Άδμητου του Αλέξη Τσίπρα, διαφαίνεται ότι, εάν δεν ψηφίσουν τα μέτρα τουλάχιστον 120 βουλευτές από την κυβέρνηση, τότε η διενέργεια πρόωρων εκλογών ή εκτάκτου συνεδρίου είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Τέλος, η παρουσία του διελαύνοντα Υποθετικού Κρόνου πάνω στους γενέθλιους άξονες Κρόνου / Βουλκάνους και Μεσουρανήματος / Άρη του Πρωθυπουργού, υποδεικνύει ένα αποτέλεσμα που θα θυμίζει «πύρρειο νίκη» και δεν θα τον ικανοποιήσει.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχεις γεννηθεί 28/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved