Τι λένε τα άστρα για το πολιτικό μέλλον της Νάντιας Βαλαβάνη;

Ποιες είναι οι μελλοντικές προοπτικές για την πρώην αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών;

Τι λένε τα άστρα για το πολιτικό μέλλον της Νάντιας Βαλαβάνη;

Η Νάντια Βαλαβάνη έχει γίνει ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, τόσο με την παραίτησή της από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσο και με την παραδοχή της μητέρας της ότι λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο των τραπεζών και υπό το φόβο απώλειας των οικονομιών της, σήκωσε 200.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα του Ηρακλείου, γεγονός που, όπως υποστήριξε η πρώην αναπληρώτρια Υπουργός, δεν γνώριζε.

Η Νάντια Βαλαβάνη είναι μια δυναμική Λιονταρίνα, λόγω όμως του ότι έχει γεννηθεί με τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο της, δεν χαρακτηρίζεται τόσο για την τάση της για προβολή, όσο για την ισχυρή προσωπικότητά της. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν όψη τριγώνου με τον Άρη στο ωροσκόπιο της, δείχνοντας μαχητικότητα σε οτιδήποτε αναλαμβάνει.

Την παρούσα περίοδο, ο διελαύνων Ουρανός (αποκαλύψεις) πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη με τον Δία της (οικονομικά θέματα) ενεργοποιώντας τη γενέθλια σύνοδο Δία – Ουρανού, γεγονός που συνέβαλε, ώστε το ζήτημα με την ανάληψη των χρημάτων της μητέρας της, πριν από την επιβολή των capital controls, αφ' ενός να γίνει πασίγνωστο και αφ' ετέρου να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ακόμη, αυτό το διάστημα ο διελαύνων Πλούτωνας βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, δείχνοντας ότι, όχι μόνο υπέστη ζημιά η πολιτική της εικόνα, αλλά και ότι θα της δημιουργηθούν προβλήματα είτε με τη μη τοποθέτησή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος, είτε με τη μη επανεκλογής της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι τους προσεχείς 18 μήνες, με τον διελαύνοντα Ουρανό να πραγματοποιεί θετικές όψεις τόσο με τον Ήλιο όσο και τον Πλούτωνα της, η πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών θα έχει τη δυνατότητα, αν έχει δεχτεί «λάσπη» να την καθαρίσει από πάνω της και να αποκαταστήσει το όνομά της.

*Η Νάντια Βαλαβάνη έχει γεννηθεί 16/8/1954

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved