Τι λένε τα άστρα για την σημερινή κρίσιμη ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση των μέτρων

Από τη μάχη στην Ευρώπη στη μάχη της Βουλής – Ποια τα αποτελέσματα;

Τι λένε τα άστρα για την σημερινή κρίσιμη ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση των μέτρων

Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο, τόσο σε πολιτικό όσο και οικονομικό επίπεδο, αφού η συζήτηση και η ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων για τη συμφωνία στην Ολομέλεια της Βουλής θα καθορίσει τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις. Ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι σύμφωνα με τις πλανητικές επιρροές.

Η παρουσία της διελαύνουσας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα και αύριο δείχνει ότι οι συζητήσεις και οι αποφάσεις για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα γίνουν κάτω από ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.

Παράλληλα, ο διελαύνων Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, προεικονίζοντας έντονο πατριωτικό αίσθημα και πιθανές πρωτοβουλίες που θα αποσκοπούν, είτε στην ματαίωση είτε στην παρεμπόδιση της συζήτησης στην Ολομέλεια της βουλής. Πιθανόν να βγει μια εικόνα προς τα έξω που θα κάνει τους "θεσμούς" να ανησυχήσουν.

Επιπρόσθετα, ο Άρης σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο, δείχνοντας ότι η συνεδρίαση θα ανασύρει στην επιφάνεια προβλήματα και προσωπικές κόντρες οι οποίες σιγοβράζουν εδώ και καιρό.

Τέλος, σημειώνεται ότι αύριο βράδυ, 15/7/2015, μετά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο που θα ακολουθήσει η ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων, η Σελήνη θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό σε κοσμικό επίπεδο, σηματοδοτώντας απρόβλεπτα γεγονότα, καταστάσεις ρήξης και ηχηρές διαφοροποιήσεις στη στρατηγική του Μεγάρου Μαξίμου για την υπογραφή της νέας δανειακής συμφωνίας.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved