Συμφωνία ή Grexit: Πώς αναλύουν τα άστρα το τελεσίγραφο των δανειστών

Θα υπερισχύσει το δίκαιο της Ελλάδας ή η εμμονή των Ευρωπαίων;

Συμφωνία ή Grexit: Πώς αναλύουν τα άστρα το τελεσίγραφο των δανειστών

Το δίλημμα που έχει θέσει η Ευρώπη στην Ελλάδα όσον αφορά στη λύση του Ελληνικού ζητήματος είναι: «Συμφωνία ή Grexit». Ποιες οι επιδιώξεις του Έλληνα πρωθυπουργού και ποιες οι προθέσεις των μελών της Ευρωζώνης; Ας δούμε τι λένε τα άστρα...

Ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη χρονική περίοδο έχει τον διελαύνοντα Άρη σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο, δείχνοντας ότι στόχος του είναι να προσπεράσει δοκιμασίες που θέτουν άτομα που κατέχουν εξουσία. Συγχρόνως, ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται επάνω στη γενέθλια Σελήνη του, υποδεικνύοντας έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό και προσπάθεια να αποφύγει το «μαύρο σενάριο» για τη χώρα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με βάση τον αστρολογικό χάρτη της συνθήκης της Ρώμης, έχει, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τον διελαύνοντα Ποσειδώνα επάνω στον γενέθλιο Άδμητο και στο επικίνδυνο μεσοδιάστημα Άρη / Κρόνου, δείχνοντας πως υπάρχει ένα πονηρό σχέδιο (Ποσειδώνας) που μέσα από μια αδιάλλακτη στάση (Άδμητος) μπορεί να φέρει μια ρήξη (Άρης / Κρόνος).

Επιπλέον, ο προοδευμένος Άρης (δράση) της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισούται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (λάθη) και συγχρόνως είναι σε επαφή με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Κρόνου Υποθετικού (αξιωματούχων), προεικονίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πάρει λανθασμένες αποφάσεις που αυτήν την περίοδο πιθανόν να πυροδοτηθούν.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28/7/1974

* Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ιδρυθεί 25/3/1957

Διάβασε επίσης

Τι δείχνουν τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το ηχηρό «Όχι» του δημοψηφίσματος

Τι βλέπουν τα άστρα για το μέλλον και την πορεία των διαπραγματεύσεων μετά το δημοψήφισμα;

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved