Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας μετά τη λήξη του ELA;

Ποιες είναι οι άμεσες εξελίξεις στην οικονομία μετά τη λήξη του προγράμματος στήριξης και τι προβλέπουν τα άστρα;

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας μετά τη λήξη του ELA;

Υπό το νέο καθεστώς της «ληξιπρόθεσμης οφειλής» προς το ΔΝΤ και τη χώρα υπό capital controls, ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο την Ελληνική κοινωνία είναι η οικονομική πορεία της χωράς.

Στην παρούσα φάση, λόγω του ότι ο προοδευμένος άξονας Δίας / Κρόνος Υποθετικός της Uranian Astrology που σχετίζεται με το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται επάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Κρόνου / Άδμητου, η χώρα βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία.

Ακόμη, ο προοδευμένος άξονας που συμβολίζει το εμπόριο, Δίας / Απόλλων, ισούται με τον γενέθλιο άξονα Αφροδίτης / Ποσειδώνα, υποδεικνύοντας προβλήματα στις αγορές, εξαιτίας, τόσο της περιορισμένης ρευστότητας, όσο και της κερδοσκοπικής διάθεσης κάποιων.

Ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος μετά τα τέλη Αυγούστου ενεργοποιεί τον γενέθλιο άξονα Ηλίου / Δία, δείχνοντας έτσι ότι από αυτό το χρονικό διάστημα θα αρχίσει να υπάρχει σταδιακή ελάφρυνση στην οικονομία, με άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη του πολίτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ουσιαστική «έκρηξη» της οικονομίας θα αρχίσει το 2016, όπως δείχνει η θετική θέση του Απόλλωνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδος για την επόμενη χρονιά.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Διάβασε επίσης

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved