Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης και ποια η πορεία της;

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Στις 27 Ιανουαρίου, μετά την νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σχηματίστηκε κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού λαού, ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, δίνοντας σκληρή μάχη και προασπίζοντας τις Ελληνικές θέσεις και τα συμφέροντα του λαού.

Η λαϊκή εντολή που πήρε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν να μπει τέλος στα μέτρα σκληρής λιτότητας και να γίνει ένας έντιμος συμβιβασμός με τους πιστωτές, κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, αφού τα άκρως υφεσιακά μέτρα που εφάρμοσε προκάλεσαν την οργή και τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων ψηφοφόρων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτοφανή ανεργία και φτώχεια.

Εδώ να θυμίσουμε ότι είχαμε προβλέψει από τις 22/11/2014 ότι «προβλήματα με κάποιον "πολιτικό προϊστάμενο" ή στέλεχος οδηγούν ακόμα και στην πτώση ή τη συντριβή της κυβέρνησης» όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την τότε "πτώση" της κυβέρνησης Σαμαρά και στην Αστρολογική Επικαιρότητα 30/12/2014.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχηματίζοντας κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ στις 27/1/2015 ξεκίνησε μια νέα πορεία διαπραγματεύσεων, έχοντας να αντιμετωπίσει τόσο την σκληρή και άτεγκτη στάση των δανειστών, όσο, και τον εσωτερικό πόλεμο από τους επίδοξους μνηστήρες του πρωθυπουργικού θώκου σε συνεργασία με ξένα κέντρα.

Τις τελευταίες μέρες οι διαπραγματεύσεις έφτασαν "στο κόκκινο" με τους δανειστές να ζητούν μέτρα που κινούνται εκτός πραγματικότητας και τον Αλέξη Τσίπρα να μην υποτάσσεται στις ιταμές απαιτήσεις τους και στη συμφωνία - τελεσίγραφο. Εν συνεχεία, ο Πρωθυπουργός κίνησε τις διαδικασίες για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε στις 5 Ιουλίου να μιλήσει ο λαός.

Μέσα σε αυτό το κλίμα πολύς κόσμος αναρωτιέται ποιο είναι το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα. Τι λένε τα άστρα;

Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη Ορκωμοσίας της κυβέρνησης, ο γενέθλιος Ζευς βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού / Μεσουρανήματος δείχνει ότι η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί καθοριστική, ενώ παράλληλα, ο γενέθλιος Άρης ισούται με το μεσοδιάστημα Ηλίου / Ζευς, υποδεικνύοντας ικανότητα αντίστασης αλλά και αντοχή κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Επιπλέον, στην παρούσα φάση, ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος ισούται με το μεσοδιάστημα Ωροσκόπου / Κρόνου, γεγονός που μαρτυρά μια κυβέρνηση έτοιμη για ρήξη, αν δεν υπάρξει έντιμη συμφωνία, αλλά κυρίως ικανή να σταθεί γερά στα πόδια της, ακόμη και αν οι συνθήκες προσπαθήσουν να κλονίσουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ορκωμοσίας κυβέρνηση Τσίπρα είναι υπολογισμένος για 27/1/2015 18:13:13 Αθήνα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved