Αστρολογική επικαιρότητα 19/6: Εκφοβίζουν οι Ευρωπαίοι - Αντιστέκεται ο Τσίπρας

Οι δανειστές ακολουθούν την στρατηγική της θηλιάς και ο Αλέξης Τσίπρας υπογράφει την αποτυχία της

Αστρολογική επικαιρότητα 19/6: Εκφοβίζουν οι Ευρωπαίοι - Αντιστέκεται ο Τσίπρας

Την ώρα που οι δανειστές στέλνουν εκβιαστικά τελεσίγραφα και διαρρέουν «βρώμικα σενάρια τρόμου» εις βάρος της Ελλάδος η ελληνική κυβέρνηση αντιστέκεται με τον Αλέξη Τσίπρα μάλιστα να βρίσκεται από χθες στην Αγία Πετρούπολη, στην πόλη-σύμβολο της αντίστασης στις δυνάμεις του άξονα κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που σήμανε και το τέλος του.

Συγκεκριμένα, χθες μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων στο Λουξεμβούργο Λαγκάρντ, Μοσκοβισί και Ντάισελμπλουμ έστειλαν τελεσίγραφο στην Ελλάδα, εξηγώντας σε δραματικούς τόνους ότι το πρόγραμμα λήγει στις 30 του μήνα και δεν θα παραταθεί, αν η Ελλάδα δεν φέρει μέτρα για να κλείσει η συμφωνία. Παράλληλα, ο Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο σύμφωνα με το Reuters ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, εάν οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούν να ανοίξουν την Παρασκευή και φέρεται να απάντησε: «Αύριο ναι. Τη Δευτέρα δεν ξέρω».

Οι παραπάνω κινήσεις είναι προφανές ότι έχουν σκοπό να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση και να τη φοβίσουν προκειμένου να την οδηγήσουν σε άταχτη υποχώρηση και πλήρη συνθηκολόγηση με τους δανειστές. Το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες θα προέκυπταν δυσμενή γεγονότα και τεχνητές, αρνητικές καταστάσεις το είχαμε υποδείξει από τη χθεσινή Αστρολογική Επικαιρότητα της 18ης Ιουνίου γράφοντας αναφορικά με το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Αγία Πετρούπολη ότι «ο προοδευμένος Άδης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου / Ζευς στο ωροσκόπιό του, υποδεικνύοντας αρνητικά γεγονότα και στημένες δυσμενείς καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αγία Πετρούπολη που θα έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν και να σπείρουν το φόβο τόσο στον πρωθυπουργό όσο και την κυβέρνηση.».
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, διέψευσε τις συγκεκριμένες διαρροές από το Eurogroup ενώ το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι «θα υπάρξει λύση» και «όσοι επενδύουν σε σενάρια τρόμου, θα διαψευστούν».

Όσον αφορά στη συνέχεια των πολιτικών εξελίξεων όπως έχουμε γράψει στην Αστρολογική Επικαιρότητα της 15ης Ιουνίου ο διελαύνων Ουρανός βρίσκεται σε επαφή με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ερμή / Ουρανού του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας ότι, αν του τεθεί τελεσίγραφο από τους δανειστές να δεχτεί τις ακραίες και παράλογες απαιτήσεις τους ή «πάμε σε ρήξη», θα τις αρνηθεί και θα επιλέξει αυτό που προτάσσει το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον...

Επιπλέον, τη Δευτέρα που θα συγκληθεί Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας ο διελαύνων Ουρανός θα ισούται με το γενέθλιο Ουρανό της αλλά και το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα / Κρόνου Υποθετικού, δείχνοντας πως ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση στο τραπέζι για το ελληνικό ζήτημα η οποία όμως δεν θα φέρει ικανοποίηση στην ελληνική πλευρά. Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι ούτε τη Δευτέρα θα βγει «λευκός καπνός» από τη Σύνοδο Κορυφής.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28/7/1974

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved