Αστρολογική επικαιρότητα 17/6: Αποκαλύψεις Καμμένου για το «φούσκωμα» του χρέους

Πώς μέσα από τις «τίμιες συμβάσεις» των δανειστών μας μπήκε η χώρα στο μνημόνιο

Αστρολογική επικαιρότητα 17/6: Αποκαλύψεις Καμμένου για το «φούσκωμα» του χρέους

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι το δημόσιο χρέος το 2009 υπερδιογκώθηκε για να μπει η χώρα στο μνημόνιο.

Παρουσία της πρόεδρου της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι: «Είναι αλήθεια ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιήθηκε το 2009 για τη διόγκωση των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.». Παράλληλα, σημείωσε: «...σε τρεις μόνο συμβάσεις που προλάβαμε και ελέγξαμε βρέθηκε ότι το δημόσιο χρέος, το 2009, παράνομα και κατά παράβαση των όρων της Eurostat, διογκώθηκε κατά 3,1 δισεκατομμύρια ευρώ, προκειμένου η Ελλάδα να οδηγηθεί στο μηχανισμό στήριξης, προκειμένου η Ελλάδα να μπει στην εποχή των μνημονίων, προκειμένου να εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός».

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε: «Η διαφθορά, είναι σαν το ταγκό, χρειάζονται πάντα δύο» και πρόσθεσε ότι: «Βλέπουμε ότι υπήρξαν συμβάσεις για τις οποίες δεν υπάρχουν καν τιμολόγια, υπάρχουν συμβάσεις στις οποίες οι διαφθορείς είναι υπό την προστασία των κρατών που σήμερα θέλουν, ως δανειστές, να ελέγχουν την Ελλάδα για διαφθορά».

Από αστρολογικής πλευράς, την επίμαχη περίοδο της εισόδου της χώρας στο μηχανισμό στήριξης ο διελαύνων Ουρανός (αλλαγή πορείας) κυβερνήτης του 8ου οίκου (εξαιτίας χρέους, δανεισμού) σχημάτιζε όψη τετραγώνου με την προγενέθλια Ηλιακή Έκλειψη της Ελλάδος στον 12ο οίκο (παρασκήνιο και διαφθορά). Παράλληλα, ο προοδευμένος Ποσειδώνας (απάτη) του 10ου οίκου (υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κυβέρνηση) μέσα από τον 7ο οίκο (συμβάσεις) πραγματοποιούσε όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ωροσκόπο (οντότητα ως κράτος). Στην τρέχουσα φάση, η παρουσία του διελαύνοντα Πλούτωνα στον 7ο οίκο της Ελλάδας δείχνει ότι θα έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που σιγόβραζαν εδώ και καιρό, το αποτέλεσμα των οποίων θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974 (Μεταπολίτευση)

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved