Αστρολογική επικαιρότητα 16/6: Θα ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ με τη Φώφη στο τιμόνι;

Πολιτική ανάκαμψη, επιβίωση ή λήθη;

Αστρολογική επικαιρότητα 16/6: Θα ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ με τη Φώφη στο τιμόνι;

Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε η Φώφη Γεννηματά μετά τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, ξεπερνώντας σε ψήφους τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.
Η Φώφη Γεννηματά είναι η 5η πρόεδρος στην ιστορία του κόμματος και η πρώτη γυναίκα μετά τους Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξελέγη από τον πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας πάνω από το 50% των ψήφων ενώ οι συνυποψήφιοί της Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τη συνεχάρησαν, αναγνωρίζοντας την επικράτησή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 5/9/2011 στο άρθρο με τίτλο
«ΠΑΣΟΚ – Μια γυναίκα γυρίζει σελίδα;» είχαμε υποδείξει ότι γυναικεία πρόσωπα θα αρχίσουν να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ και ότι γυναίκα θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. Μάλιστα είχαμε επισημάνει ότι θα πρόκειται για γυναίκα που τυγχάνει αποδοχής και θα είναι διαζευγμένη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πριν τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε στην πολιτική ατζέντα το ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από γυναίκα, γεγονός που υποδεικνύει ότι ο αστρολογικός χάρτης ενός κόμματος μπορεί να προοιωνίζει την πορεία του πριν εκδηλωθούν οι τάσεις.
Το ερώτημα όμως που εγείρεται, μετά την εκλογή της Φώφης Γεννηματά, είναι κατά πόσο είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να ανακάμψει και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Η Φώφη Γεννηματά είναι μια επίμονη Σκορπιός που η πολυαστρία στην Παρθένο της χαρίζει μεθοδικότητα. Η εκλογή της πραγματοποιήθηκε με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (αργές αλλαγές) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό της (νέο ρόλο/αλλαγή σελίδας) ενώ παράλληλα ο διελαύνων Δίας (τιμές) είναι σε όψη εξαγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη της (αποδοχή). Το μέλλον ασφαλώς δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, καθότι η κατάληψη πολλών πλανητών στο γενέθλιο χάρτη της από το μεταβλητό σταυρό προεικονίζει προβλήματα αλλά και εσωκομματικές αντιπαραθέσεις αναφορικά με την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ λόγω των δυσαρμονικών όψεων που θα δεχθεί το επόμενο διάστημα από τους διελαύνοντες Κρόνο και Ποσειδώνα. Επιπλέον, η παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου στον 1ου οίκο του ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι η διαδικασία για την ανασύσταση του κόμματος είναι μια κατάσταση που θα κρατήσει τουλάχιστον για δύο χρόνια χωρίς όμως να δίνεται η δυνατότητα να γίνει πάλι το παλιό κραταιό ΠΑΣΟΚ.

*Η Φώφη Γεννηματά είναι γεννημένη 17/11/1964

* Το ΠΑΣΟΚ έχει ιδρυθεί 3/9/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved