Αστρολογική επικαιρότητα 12/6: Η ΕΡΤ επέστρεψε - Ποιο το μέλλον της;

Δύο χρόνια μετά το «μαύρο» επαναλειτούργησε

Αστρολογική επικαιρότητα 12/6: Η ΕΡΤ επέστρεψε - Ποιο το μέλλον της;

Πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα;

Με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου, η ΕΡΤ επέστρεψε στους δέκτες μετά από δύο χρόνια «μαύρου».
Το λογότυπο στους δέκτες άλλαξε και από το Ν της ΝΕΡΙΤ μετατράπηκε σε ΕΡΤ1 ενώ το νέο πρόγραμμα εγκαινιάστηκε με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Νίκο Αγγελίδη και Βασιλικής Χαϊνά έχοντας πρώτη καλεσμένη την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εορταστικό κλίμα επικράτησε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου με μεγάλη συναυλία από τις απογευματινές ώρες και πλήθος κόσμου αλλά και υπουργών της κυβέρνησης και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να γιορτάζει την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Το βράδυ κατευθείαν από το αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην ΕΡΤ για να συμμετάσχει όπως είπε «στη σημερινή γιορτή της Δημοκρατίας», προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια ιστορική ημέρα χαράς ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος ο πρωθυπουργός δήλωσε πως ο αγώνας των εργαζομένων δικαιώθηκε γιατί ήταν τίμιος, ενώ πιστεύει πως θα δικαιωθεί και ο αγώνας του ελληνικού λαού στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που επίσης είναι τίμιος.

Στο αστρολογικό κομμάτι, το άνοιγμα της ΕΡΤ, χθες στις 06:00, το πρωί έγινε με τη Σελήνη στο ζώδιο των νέων ξεκινημάτων, τον Κριό, σε θετική όψη με την Αφροδίτη στο ζώδιο της υπεροχής, τον Λέοντα, δείχνοντας ότι ο κόσμος χειροκροτεί την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Η όψη συνόδου μεταξύ του Ηλίου και του Άρη στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων δείχνει ένα δυναμικό ξεκίνημα που στον τομέα της ενημέρωσης θα προσθέσει στοιχεία τα οποία μέχρι τώρα δεν υπήρχαν. Επιπλέον, το ιδιαίτερα ευεργετικό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα της φέρει μεγάλη απήχηση. Στα αδύνατα σημεία της επαναλειτουργίας της όπως δείχνει η αντίθεση Ερμή – Κρόνου στον άξονα 6ου -12ου είναι ότι η εξυγίανση της ΕΡΤ δεν θα επιτευχθεί στον επιθυμητό βαθμό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved