Αστρολογική επικαιρότητα 11/6: Θα λάβει πράσινο φως η πρόταση για 9μηνη παράταση;

Η κυβέρνηση έκανε πρόταση που φέρνει τη συμφωνία προ των πυλών – Τι θα ακολουθήσει;

Αστρολογική επικαιρότητα 11/6: Θα λάβει πράσινο φως η πρόταση για 9μηνη παράταση;

Κλίμα αισιοδοξίας για συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών επικρατεί μετά την χθεσινή συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, εξερχόμενος από τη συνάντηση δήλωσε ότι: «Νομίζω ότι η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δοθεί βιώσιμη λύση στην Ελλάδα, καθώς και η δυνατότητα να επιστρέψει με κοινωνική συνοχή, με ασφάλεια, με ανάπτυξη αλλά και με χρέος βιώσιμο σε μια προοπτική που θα δώσει ξανά ασφάλεια και σταθερότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη».

Η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να διεκδικήσει επέκταση του προγράμματος για εννέα μήνες, μέχρι τον Μάρτιο του 2016 με πρόταση που κατέθεσε ενώ η Άνγκελα Μέρκελ σύμφωνα με το Bloomberg επιδιώκει σταδιακή συμφωνία.
Παράλληλα, κυβερνητικές πηγές δήλωσαν ότι συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι τεχνικές συζητήσεις επί των προτάσεων της ελληνικής πλευράς και των θεσμών, ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία εγκαίρως, δηλαδή πριν από το τέλος Ιουνίου που λήγει η παράταση του τρέχοντος προγράμματος.

Από αστρολογικής πλευράς, η πρόταση της κυβέρνησης για επέκταση του προγράμματος έως τον Μάρτιο του 2016 έγινε με τον Ερμή να ισούται σε κοσμικό επίπεδο με τον Ουρανό, όψη που υποδεικνύει ξαφνικές ιδέες που επιχειρούν να ανατρέψουν μια κατάσταση. Η ανάδρομη φορά όμως του Ερμή δείχνει ότι ίσως ανακύψουν προβλήματα ή καθυστερήσεις ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μη πραγματοποίησης της, μερικής ή ολικής αλλαγής της. Αυτή η κατάληξη ενισχύεται από την εμπλοκή του διελαύνοντα, απατηλού Ποσειδώνα στον γενέθλιο άξονα Κρόνου / Ποσάιντον, τόση της Ελλάδος, όσο και του Αλέξη Τσίπρα που προοιωνίζεται εμπόδια στην υλοποίηση της συμφωνίας.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28/7/1974

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved