Αστρολογική επικαιρότητα 8/6: Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι ΗΠΑ για την Ελλάδα;

Ο Σόιμπλε ζήτησε 50 δις. από τις ΗΠΑ για να στηρίξει την Ελλάδα! Τι θα κάνουν;

Αστρολογική επικαιρότητα 8/6: Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι ΗΠΑ για την Ελλάδα;

Ο Λευκός οίκος γνωστοποίησε ότι στην συνάντηση της G7 στο Έλμαου της Βαυαρίας, παρά το ότι το ελληνικό ζήτημα δεν ήταν στην ατζέντα, συζητήθηκε μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα και της Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος είπε ότι «το ελληνικό ζήτημα δεν έχει λυθεί» και ο Αμερικανός Πρόεδρος εξέφρασε την ανησυχία του «μην προκληθεί αστάθεια στην οικονομία» ενώ για τις ΗΠΑ υπάρχουν και γεωστρατηγικοί λόγοι για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό για το ελληνικό ζήτημα υπήρξε και τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των υπουργών Οικονομικών των ΗΠΑ και της Γερμανίας με απίστευτο διάλογο.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου είπε στον ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «να στηρίξει η Γερμανία την Ελλάδα». Η απάντηση του Σόιμπλε ήταν: «Δώστε και εσείς 50 δισ. για να σωθεί» με τον Τζακ Λιου να μένει άφωνος επιβεβαιώνοντας αυτά που λένε κύκλοι στο Βερολίνο πως όταν πρόκειται για οικονομική συμμετοχή, οι Αμερικανοί «ποιούν την νύσσα».

Μελετώντας τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη των Η.Π.Α διακρίνουμε ότι ο διελαύνων Ποσειδώνας (προσποίηση ενδιαφέροντος) μέσα από τους Ιχθύες (με ευφυολογήματα) στον 3ο οίκο (σε μεσολαβήσεις) βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο (τα πραγματικά αιτήματα) στον Τοξότη (σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής) δείχνοντας ότι ο ρόλος τους στο ζήτημα της Ελλάδος στηρίζεται περισσότερο σε λόγια και αόριστες υποσχέσεις, παρά σε πράξεις που είναι και το ζητούμενο.

Στον αντίποδα, η Γερμανία έχει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον διελαύνοντα Ουρανό (αντιδράσεις, απρόσμενες καταστάσεις) στον 7ο οίκο (οι εταίροι) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο (κρίση) εντός του 6ου οίκου (οι πολίτες της χώρας) που δείχνει ότι η ξαφνική εμπλοκή των ΗΠΑ για την υπόθεση της Ελλάδος συγκρούεται με την άρνηση για βοήθεια από μεριά τους, καθώς το αμερικάνικο ενδιαφέρον δεν συνοδεύεται και από οικονομική συνδρομή.

*Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης των ΗΠΑ είναι υπολογισμένος στις 4 Ιουλίου 1776

*Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης της Γερμανίας είναι υπολογισμένος στις 4 Οκτωβρίου 1990

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved