Αστρολογική επικαιρότητα 4/6: Απτόητος ο Τσίπρας στον αγώνα για ρεαλιστική συμφωνία

Εκτός πραγματικότητας οι απαιτήσεις των εταίρων – Ούτε λυγίζει, ούτε «μασάει» ο πρωθυπουργός

Αστρολογική επικαιρότητα 4/6: Απτόητος ο Τσίπρας στον αγώνα για ρεαλιστική συμφωνία

Για ακόμα μια φορά το astrology.gr επιβεβαιώθηκε!

«Η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά παραμένει η μόνη ρεαλιστική και εποικοδομητική πρόταση στο τραπέζι», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Οι δανειστές έθεσαν προτάσεις στην ελληνική κυβέρνηση που στερούνταν ρεαλισμού, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν ΦΠΑ 23% στο ηλεκτρικό ρεύμα και κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει τόσο σκληρά μέτρα και η πρόταση των θεσμών όπως παρουσιάστηκε στην ελληνική πλευρά και είπε ότι δεν αποτελεί βάση συζήτησης: «Οι προτάσεις που επαναφέρουν στο τραπέζι ιδέες, όπως να κοπεί το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους ή να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο ηλεκτρικό κατά δέκα μονάδες, είναι προτάσεις που δεν μπορούν να έχουν καμία βάση συζήτησης».

Ως θετικό σημείο ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι οι δανειστές δέχθηκαν τα χαμηλά πλεονάσματα «Από τις προτάσεις που ακούσαμε από τους τρεις θεσμούς θέλω να κρατήσω ως βάση συζήτησης τα χαμηλότερα πλεονάσματα, σε σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα».
Πρόσθεσε ότι θα συνεχιστούν οι συζητήσεις, τονίζοντας όμως ότι το προσχέδιο της συμφωνίας των θεσμών δεν αποτελεί βάση ως έχει και μόνο η ελληνική πρόταση μπορεί να οδηγήσει να καταλήξουν σε μια ρεαλιστική συμφωνία «Η ρεαλιστική βάση της συζήτησης παραμένει η ελληνική πρόταση. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, τις επόμενες ημέρες.».

Στην «Αστρολογική επικαιρότητα 2/6» είχαμε γράψει ότι: «στις συζητήσεις για τη συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταιρών, αν και θεωρείται κλεισμένη, ίσως υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή σε νέο κύκλο συζητήσεων». Πράγμα που, μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών συνομιλιών, μας επιβεβαίωσε, αφού οδηγούμαστε σε ένα νέο κύκλο επαφών και διαπραγματεύσεων.

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα; Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη του Έλληνα Πρωθυπουργού διακρίνουμε πως ο προοδευμένος Άρης (μαχητικότητα) συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ζευς / Άδμητου (αντίσταση σε εις βάρος ενέργειες/ προτάσεις), σηματοδοτώντας την αντίδρασή του σε μη επωφελείς προτάσεις. Επιπρόσθετα, ο προοδευμένος πλανήτης της Uranian Astrology, ο Κρόνος Υποθετικός (διακυβέρνηση) συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Πλούτωνα / Άδμητου (χωρίς να πτοείται από εμπόδια) δείχνοντας πως η στάση του Αλέξη Τσίπρα δεν θα αλλάξει.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved